• Vandaag besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug
  • Gratis verzending met PostNL

Lees hieronder de reviews van onze klanten!

9,3
Laatste beoordeling: 1 dag geleden
10

Ben erg blij met deze nieuwe slaapervaring.

Voor het eerst van mijn leven lig ik op een hele grote matras met vier kussens in de buurt. De champagne kleurige lakens passen perfect bij het bordeauxrode Bridgerton behang en voelen heerlijk aan. Het valt dan ook niet mee op iedere avond niet weer te juichen als ik erin duik.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Koudekerke - 24 september 2022
10

Geweldig

Mooi linnengoed dat prachtig blijft. Ik heb de satijnen versie. De glans blijft na tig keren wassen. Ik strijk het wel voor een nog fraaier effect. Heb bij een dekbed hoes eenmaal afwijkende kleur gehad , weet nog steeds niet hoe dat gekomen is. Maar niet achter aan geweest dus eigen schuld. Ik heb nu de off white gekocht. Ook erg fraai.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hardenberg - 23 september 2022
10

Topkwaliteit.

De kwaliteit is echt top. De nieuwste kleur dusty taupe is heel mooi.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berkel-Enschot - 21 september 2022
10

Heerlijk zacht, glad en koel gevoel

Nooit meer andere winkel, deze is heerlijk zacht, glad en koel gevoel. Zeer beter kwaliteit. Top
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal - 21 september 2022
10

Top service

Super fijn dekbedovertrek
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Boxmeer - 20 september 2022
10

Erg tevreden over het materiaal

Onlangs heb ik katoen-satijnen dekbedovertrekset besteld. Erg tevreden over het materiaal.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 19 september 2022
10

Uitstekend

Heerlijk luchtig en mooi om te zien
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 18 september 2022
8

Superluchtig

Het is heerlijk slapen onder deze dekbedovertrekken! Service is snel en heel erg accuraat. Prijsstijging is wel stevig maar te begrijpen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint-Michielsgestel - 17 september 2022
10

Snelle levering en mooi materiaal!

Prachtige overtrek die zich duidelijk onderscheidt van de goedkopere merken!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bergen op Zoom - 16 september 2022
10

Je wilt nooit meer wat anders

Al verschillende kleuren dekbedovertrekken en nu ook de hoes voor de topper gekocht. Kleur en materiaal blijft prachtig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Egmond - 16 september 2022
10

Lekker zacht en mooi beddengoed!

Makkelijk in gebruik voor mijn B&B en praktisch!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoorn - 16 september 2022
10

Heerlijk

Recent de emerald green katoen-satijn dekbedovertrek gekocht. Prachtig zacht materiaal en schitterende kleur. Helemaal blij. Tevens snelle levering en mooi verpakt. Complimenten
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zevenaar - 16 september 2022
9

Heerlijk

Voldoet aan verwachting
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 16 september 2022
10

Super

Geweldige service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heesch - 16 september 2022
9

Heerlijk

Heel prettig mooie kwaliteit Snelle levering Duidelijke website
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Delfgauw - 13 september 2022
10

Heerlijk

Dit is mijn tweede dekbed overtrek van joarz. Ik wil geen ander dekbedovertrek meer! Ik zou alle kleuren en hoeslakens wel willen. Het is behoorlijk prijzig, ik heb twee overtrekken nodig, maar het is het waard! Ik heb de satijnen versie, perkal vind ik Zelf minder lekker, maar van joarz heb ik die nooit geprobeerd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 13 september 2022
8

Krakend fris

Eerder was ik een beetje teleurgesteld, omdat de stof zo dun leek en niet echt mooi, maar in het gebruik is het beddengoed heerlijk. Altijd krakend fris en koel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heemstede - 13 september 2022
10

Luxe

Ik kan niet meer zonder! Zelfs in de camper nu het overtrek besteld want 3 weken is echt te lang ☺️
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - 12 september 2022
9

heerlijk

Voelt fantastisch om nu de nachten weer kouder worden onder het beddengoed van Joarz te kruipen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Va;lkenburg - 12 september 2022
10

Zeer fijn beddengoed

Heerlijk om onder te slapen Ik hou vooral van de percal katoenen overtrekken!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geldrop - 12 september 2022
10

Prachtig dekbedhoes

Her dekbedhoes ligt heerlijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogeveen - 12 september 2022
10

Goede kwaliteit en snelle levering

Heerlijk knisperend katoenen dekbed en laken gekocht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lelystad - 12 september 2022
10

Een bedrijf dat weet hoe je moet communiceren

Ik heb voor de eerste keer een bestelling geplaatst. Alles verliep top met een goede communicatie. Daarnaast zijn de geleverde materialen helemaal top. Zou in de toekomst weer bij jullie bestellen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 12 september 2022
8

Fijne producten

Ik ben fan maar jammer dat jullie geen lakens hebben.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sittard-Geleen - 12 september 2022
8

Snelle verzending en goede kwaliteit

Mijn ervaring met Joarz is goed. De bestelling wordt snel verstuurd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Venlo - 12 september 2022
10

Heerlijk beddengoed

Heerlijk beddengoed om in te slapen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnemuiden - 12 september 2022
9

Echte kwaliteit

Prachtige dekbedhoes gekocht. Inmiddels voor 3 familieleden en ze zijn allemaal enthousiast
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Castricum - 10 september 2022
10

Hoge kwaliteit, zeer snelle afhandeling

JOARZ is een voorbeeld voor andere webshops! ‘s Avonds twee dekbedovertrekken satijn besteld, de dag erna al gebracht. Prachtige kwaliteit, mooie kleur (terra) en heerlijk zacht. Wij kiezen alleen nog maar voor JOARZ.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kampen - 9 september 2022
10

Wat een heerlijk beddengoed, echt fantastisch!

Het komt als een cadeautje binnen en je hebt het gevoel dat je s'nachts in een vijfsterren hotel ligt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Delft - 9 september 2022
10

Joarz; Voelt heerlijk aan!!

Het beddengoed oogt mooi en slaapt heerlijk. Nooit meer wat anders!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Steenwijkerland - 9 september 2022
10

Geweldig beddengoed.

Het beddengoed is zo mooi en geeft me een gevoel van comfort en luxe.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gouda - 9 september 2022
10

super kwaliteit!

gewoon top, gebruik thuis en onze BnB, altijd complimenten van gasten
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ROTTERDAM - 6 september 2022
7

Snel geleverd & mooi

Snel verzonden, eerste indruk goed. Ben benieuwd hoe de kwaliteit is na gebruik
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 5 september 2022
10

Hotel gevoel thuis

zacht en mooi, ik geniet van mijn luxe suite thuis....
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wapenveld - 4 september 2022
9

prachtige dekbedovertrek taupe

snelle levering. fijne stof, sjieke kleur.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ‘s-gravenhage - 4 september 2022
10

Perfect

Zeker voor de warme nachten
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rockanje - 3 september 2022
10

Heerlijk beddengoed prima service

Heerlijk beddengoed prima service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Drachten - 3 september 2022
10

Hotelervaring thuis

Bedovertrek past als gegoten en slaapt heerlijk. Mooie kleur ook. Volgende bestelling is geplaatst!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Laren - 2 september 2022
8

Heerlijk beddengoed

Makkelijk te bestellen en prettig beddengoed
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Den haag - 2 september 2022
10

Hele goede kwaliteit

Ik wil geen ander merk meer. Ik heb de katoen satijn en de percale. Allebei heerlijk om onder te slapen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 2 september 2022
10

Uitermate prettig

Perfect product snelle levering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hollandsche Rading - 2 september 2022
9

Prijs op de site veel hoger dan de prijs die op het product zelf zit.

Na mijn review heeft Yoarz contact met mij opgenomen. Vriendelijke dame en leuk gesprek gehad. Zij hebben het prijsverschil tussen de site en prijssticker terug gestort, netjes opgelost. En inmiddels heb ik de kussenslopen in gebruik en die bevallen prima. Ik had al eens eerder op de site gekeken en nu wilde ik wat bestellen. Had de indruk dat de prijzen flink verhoogd waren. Gisteren twee kussenslopen besteld, €44,95. Vandaag al bezorgd, maar er zit een prijssticker van €39,95 op…… Dus inderdaad een flinke prijsverhoging. Erg slordig dat de oude prijs nog gewoon op de verpakking zit je voelt je toch wel enigszins genaaid. Ik heb de slopen net pas binnen, dus daar kan ik nog niks over zeggen. Ik moet per se een keuze maken bij aanbevelen, heb voor “ja” gekozen, omdat de stof wel prettig aanvoelt. Ik heb katoen satijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Cuijk - 1 september 2022
8

Voelt heerlijk zacht aan!

Het voelt zacht en koel aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - 1 september 2022
10

Uitstekende kwaliteit en service

Goede website en snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schoten, Belgie - 1 september 2022
10

Prachtige nieuwe kleuren!

Ik heb 2 nieuwe kleuren besteld. Super snel bezorgd en ze staan echt prachtig in mijn nieuwe B&B!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oost West en Middelbeers - 31 augustus 2022
10

Mooie kwaliteit

De kwaliteit van het beddengoed is heel goed. Service en verzending ook.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiderdorp - 31 augustus 2022
10

Geweldig

Prachtige kwaliteit, mooie kleur
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rosmalen - 31 augustus 2022
10

Snel geleverd

Mijn bestelling is snel geleverd. De eerste indruk van het product is goed. Dit is de eerste keer dat ik iets gekocht heb. De stof voelt heerlijk aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Coevorden - 31 augustus 2022
10

Dekbed slaapt lekker

Ik was bang voor de kleur. Maar om x iets anders te kiezen omdat het koeler dekbed niet mijn kleur had is het ff wennen maar toch wel mooi. Het dekbed voelt prettig aan. Met de warmte is dit zeker aangenaam
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 31 augustus 2022
10

Een keurige en accurate afhandeling van mijn bestelling

Besteld, betaald en geleverd. Mijn bed ziet er stralend wit en uitnodigend uit. Het is heerlijk slapen tussen de lakens van Joarz!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJsselstein - 30 augustus 2022
X
Dekbedovertrekken

140 cm breed x 220 standaard Nederlands eenpersoons dekbedovertrek
200 cm breed x 220 standaard Nederlands tweepersoons dekbedovertrek
240 cm breed x 220 lits-jumeaux – breed Nederlands tweepersoons dekbedovertrek
260 cm breed x 220 brede lits-jumeaux – XXL Nederlands tweepersoons dekbedovertrek

De totale lengte van de overtrek incl. instopstrook is 260cm
De overtrekken worden geleverd met kussenslopen van 60x70cm

Kussenslopen

60 cm x 70 cm standaard Nederlands kussensloop

Hoeslakens

90 cm breed standaard Nederlands eenpersoons matras
160 cm breed standaard Nederlands tweepersoons matras
180 cm breed breed Nederlands tweepersoons matras

Verkrijgbaar in de lengtematen 200cm, 210cm en 220cm
Geschikt voor matrassen met hoekhoogtes tot 30cm
Voorzien van elastiek rondom, zodat de hoeslaken goed op zijn plaats blijft

Topper hoeslakens

90 cm breed standaard Nederlands eenpersoons matras
180 cm breed breed Nederlands tweepersoons matras

Verkrijgbaar in de lengtematen 200cm, 210cm en 220cm
Geschikt voor topmatrassen met een dikte tot 10cm
Voorzien van elastiek rondom, zodat de topper goed op zijn plaats blijft