Lees hieronder de reviews van onze klanten!

9,3 3985 beoordelingen Laatste beoordeling: 12 uur geleden
8

Top!

Snelle levering, goed verzorgd pakket, heerlijke kussensloop
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - augustus 1, 2021
9

Heerlijk gevoel

Wat een super fijn dekbedovertrek en hoeslaken, katoen satijn voelt heerlijk aan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rucphen - augustus 1, 2021
10

Prachtige zachte lakens!

Niets teveel gezegd. Fijn materiaal met een mooie glans
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - augustus 1, 2021
10

Super

Na 1 hoeslaken zo enthousiast, direct een nieuwe besteld en tevens bovenlaken
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Boxtel - augustus 1, 2021
10

Prachtig product

Mooie stof. Snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - augustus 1, 2021
10

Ga zo door.

Kreeg een email over dat, wat ik graag wilde, weer leverbaar was. Doen wat je beloofd, daar hou ik van.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heiloo - augustus 1, 2021
10

Heerlijk slapen!

Fantastisch beddengoed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - augustus 1, 2021
10

Ben verliefd op het heerlijke gevoel

Het knisperende en gladde gevoel van de stof is gewoon heerlijk slapen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Landsmeer - augustus 1, 2021
10

Snelle levering en luxe ervaring

Makkelijk te bestellen, snelle levering en kwalitatief goed en mooi dekbedovertrek
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Huissen - augustus 1, 2021
10

Geweldig

Mooi materiaal, geweldig afgewerkt. Snelle levering, mooi ingepakt fijn om zo'n pakket te ontvangen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ossendrecht - juli 31, 2021
10

Superfijn dekbedovertrek

Knisperfris en heerlijk koel Weegt niets Erg blij mee
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - juli 31, 2021
9

Goede snelle service en een perfect product

Snelle service. Het dekbedhoes is zacht en slaapt heerlijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - juli 31, 2021
10

So far so good

Vlotte service Mooie stoffen Nog niet onder geslapen maar ziet er top uit .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint Niklaas - juli 31, 2021
6

Mooie kwaliteit maar probleem met maar onderlakens.

De maatvan de hoeslakensis aan range 180/200-220, waardoor het op ons bed 180/200 nooit echt strak zit. Dat is jammer. Verder wel mooie kwaliteit van stof.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hasselt - juli 31, 2021
10

Prima

Alles wat ik verwachtte
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wassenaar - juli 30, 2021
10

Heerlijk beddengoed.

Heel lekkere hoeslakens. Maar mijn matrassen zijn niet zo heel dik. Dus zitten niet glad eromheen. Wat jammer is. Maar slapen heerlijk.isdchien een idee om ook smallere breedtes te doen Dank je wel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Halfweg - juli 30, 2021
9

Heerlijk

Net als in een luxe hotel, erg fijn, wil nooit meer anders.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - juli 30, 2021
8

Blij mee, voelt heerlijk

Komt wel wat gekrenkt uit de droger
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - juli 30, 2021
8

Duidelijke website en eenvoudig bestellen

Ga in de toekomst vaker bestellen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede - juli 30, 2021
8

Iets te klein.

Hoeslaken iets te klein voor ons bed. Had de grootste maat, maar toch. Wel mooie kwaliteit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Noordwijk - juli 30, 2021
10

Super fijn materiaal en wat op de site staat klopt gewoon!!

Beddengoed is voor mij erg belangrijk. Het moet fijn voelen en ook makkelijk te gebruiken zijn. JOARZ maakt waar wat zij ook beschrijven op de site. levering is binnen 48 uur. Ik kan niet anders zeggen dat ik iedereen dit beddengoed gun!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch - juli 30, 2021
10

Fantastisch zachte lakens

Ik wil nooit meer anders
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - juli 30, 2021
8

Weer tevreden

Keurig verzorgd en heerlijke dekbedhoezen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - juli 30, 2021
8

Super!

Bestelling/ontvangst en kwaliteit : Super!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zottegem - juli 30, 2021
7

Heel erg blij mee. Kan niet wachten op meer (aarderinten)

Mooi verpakt. Ben wel benieuwd of de glans blijft na een paar keer wassen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - juli 29, 2021
10

In één woord geweldig!!

Het door jullie aangeprezen product Voldoet aan onze verwachting! Dit zal zeker niet bij 1 bestelling blijven!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Lier - juli 29, 2021
8

Vlot besteld, vlot geleverd & topkwaliteit.

Op een eenvoudige en snelle manier heb ik een topproduct tegen een goed prijs kunnen aankopen. Dit kent zeker een vervolg!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lochristi BELGIE - juli 29, 2021
10

Heel tevreden !

Licht en koel en royaal ! En super snel in huis !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwegein - juli 29, 2021
10

Snelle levering, mooie kwaliteit!

Ik kocht een dekbedovertrek van satijn katoen. Voelt heerlijk koel aan. Aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - juli 29, 2021
10

In één woord goed!

Dekbedovertrek was netjes verpakt en is een hele mooie kwaliteit en het slaapt heerlijk hier onder.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Udenhout - juli 29, 2021
7

Mooi laken niet strak op bed

Een mooi laken, koel Alleen niet strak op bed te krijgen. Wel de goede maat besteld. Misschien omdat er een combinatie lengtemaat is van 200/220? Was beter geweest als je wel alleen 200 lengtemaat kunt bestellen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Grou - juli 29, 2021
10

Topp

Eerst bestelling was helaas een productiecijfers. Super netjes opgelost door meteen een nieuwe te sturen. Heerlijk beddengoed slaapt super!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Weert - juli 29, 2021
8

Goed, snel en goede kwaliteit producten

Snelle levering, fijne stof alleen kreukt het wel heel erg.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borne - juli 29, 2021
8

Het voelt heerlijk aan

Het voelt heerlijk aan
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heeze - juli 29, 2021
10

Heerlijk zacht en fris laken

Heel goede kwaliteit. Dit is nu het tweede laken dat ik bestel omdat het zo goed bevalt voor in de zomer. Zacht en fris!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiderdorp - juli 29, 2021
9

Goed product, snelle levering

Ik geniet van de beddengoed, mooie kwaliteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Delfstrahuizen - juli 28, 2021
10

Echt heel fijn beddengoed

Luxueus beddengoed dat echt fijn aanvoelt, niet te warm en lekker zacht
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den Rijn - juli 28, 2021
8

Heerlijk mooi satijnen dekbed. Voelt heel fijn

Goede aankoop met dit dekbedovertrek. Ziet er mooi uit en voelt heerlijk aan. Ikzelf zou liever ritsen hebben bij de slopen en ook ipv een instopstrook
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bergen op zoom - juli 28, 2021
10

Prachtig dekbedovertrek

Heel fijn materiaal
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ALmere - juli 28, 2021
9

Goeie service

Mijn adres was verkeerd doorgekomen. De bestelling was al onderweg, is retour gegaan en binnen een paar dagen stond het geld weer op mn tekening
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Huis ter Heide - juli 28, 2021
10

Fantastisch materiaal

Heerlijk materiaal. Snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lieren - juli 28, 2021
6

Ik had per ongeluk de verkeerde kleur besteld, maar werd goed geholpen.

Ik had per ongeluk de verkeerde kleur besteld, toen heb ik direkt 3 mails er achter aan gestuurd, maar daar is niet naar gekeken, jammer, maar later wel goed afgehandeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beuningen ov - juli 28, 2021
10

top hoeslaken

ik had eerder al een katoen satijn hoeslaken besteld maar vond de kleur zo mooi ice bleu dat ik graag ook de percale katoen hoeslaken besteld heb . ik ben over beide zeer tevreden mooie kleur goede kwaliteit en heerlijk zacht ! je betaald misschien iets meer dan bv een hema hoeslaken maar echt ze kwaliteit is ook heel erg belangrijk na diverse keren wassen en drogen nog net zo mooi en niets scheef of gekrompen .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- vlijmen - juli 28, 2021
10

snelle levering van kwaliteitsspullen

Ik werd geattendeerd op Joarz door een advertentie in NRC-Handelsblad. Toen mijn kleindochter Corona kreeg en een gevoelige huid kreeg van het liggen, heb ik haar en haar vriend, die ook Corona had, een wit-satijnen bedset cadeau gedaan. Nu zijn ze herstellende en on m dat te vieren hebben ze de nieuwe set in gebruik genomen. "Net of we in een hotel zijn!" De volgende aankoop is voor onszelf.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- VOORTHUIZEN - juli 28, 2021
9

top

Wat een heerlijk dekbedovertrek slaapt geweldig lekker en sttt prachtig op mijn bed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ankeveen - juli 28, 2021
10

super fijn beddengoed

bestelling vlot geleverd. mooie kwaliteit lakens.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- VELDHOVEN - juli 27, 2021
10

Heerlijk koel percal katoen om op te slapen.

Snelle levering en goede uitleg tussen satijn en percal katoen. Geen overbodig verpakkings materiaal.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Raalte - juli 27, 2021
10

Zalig

Heerlijk slaapcomfort
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Abcoude - juli 27, 2021
10

Super kwaliteit en slaapcomfort

Heerlijk beddengoed en super service op het moment dat er iets aan de hand is Ik wil nooit meer anders!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vierlingsbeek - juli 27, 2021
10

Gevonden wat ik zocht

Makkelijk te bestellen en snel in huis. Prettig materiaal en mooie kleur.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerend - juli 27, 2021