• Vandaag besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug
  • Gratis verzending vanaf €49,95

Lees hieronder de reviews van onze klanten!

9,3
Laatste beoordeling: 2 weken geleden

Onze reviews zijn beoordelingen van bestaande klanten. Zij ontvangen hiervoor 15% korting op hun volgende aankoop.
5

Veranderd?

Ik heb altijd de percal-katoen hoeslakens maar nu heb ik er 2 aangeschaft en lijkt wel of de stof is veranderd? Ik was altijd super blij maar vind het nu toch iets minder fijn en warm aanvoelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwijndrecht - 14 mei 2024
10

Grandioos

De laatste keer de zelfde groene aan gekocht en de kleur van de eerste aan schaf nog precies het zelfde ...
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerend - 12 mei 2024
10

Heerlijk

Hoeslaken gekocht fijn materiaal en prima maat Voering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Someren - 6 mei 2024
10

Zeer tevreden

Heel fijne producten netjes en snel geleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kr ad lek - 6 mei 2024
1

Te weinig stof om onder topper te kunnen steken

Ik ben helemaal niet tevreden over het hoeslaken dat ik heb gekocht voor een topper. Ik had al eerder een hoeslaken bij Joarz gekocht en was daar zeer tevreden over. Maar nu niet meer. De stof om onder de topper te steken, is veel te beperkt. Voorheen was er veel stof en nu nauwelijks. Ik heb het oude en nieuwe hoeslaken vergeleken en het scheelt 14cm aan iedere kant. Het hoeslaken blijft nu daarom niet onder het topper zitten. Ik heb hier contact over gehad en een nieuwe opgestuurd gekregen. Maar die heeft natuurlijk hetzelfde probleem. Ze zijn helaas gaan besparen op de hoeveelheid stof.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Leiden - 5 mei 2024
8

Prachtig glansrijk katoen

Jammer dat de prachtige glans er na verloop van tijd af gaat
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Huizen - 5 mei 2024
10

Top

Mooie kwaliteit snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den rijn - 5 mei 2024
8

Mooie spullen

Mooie spullen, de glans gaat er wel na een tijdje vanaf (wij hebben katoen-satijn), maar dat is prima. Blijft mooi verder
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Harderwijk - 5 mei 2024
9

Heerlijk Lux beddengoed waar je blij van wordt.

De kwaliteit is super mooi. Het voelt heerlijk aan en het staat heel mooi.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ouderkerk aan de Amstel. - 5 mei 2024
10

Prima kwaliteit voor eerlijke prijs

percale-katoen en katoen- satijn bij JOARZ gekocht, beide zijn prima !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heesch NL - 5 mei 2024
9

Heerlijke om onder te slapen. Je wilt niet meer anders !

Hoge kwaliteit voor een goede prijs. Snelle levering en keurig verpakt. Zeer tevreden klant.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwkoop - 5 mei 2024
10

Prachtige kwaliteit en kleuren.

Heerlijk beddengoed met prachtige kleuren. Een slaapkamerfeestje!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lunteren - 5 mei 2024
10

Verslaafd aan dit merk

Heerlijke hoeslakens
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lent - 5 mei 2024
9

Maakt belofte waar

Duidelijke productinformatie op de site die overeenkomt met de werkelijkheid. Tijdig geleverd en netjes verpakt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 3 mei 2024
10

Prima ervaring.

Prachtig mooie dekbedovertrekken. Wel jammer dat het nogal gekreukeld uit de droger komt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 2 mei 2024
10

Geweldige kwaliteit lakens en prima service

Blijft mooi na jaren gebruik.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede - 1 mei 2024
10

Joarz is top

Wij zijn heel blij met onze dekbed overtrekken van Joarz. Goede kwaliteit en alles netjes en snel geleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Volendam - 1 mei 2024
9

Geweldige kwaliteit en een goede service

Heel fijn beddengoed. Blijft mooi in de was en voelt goed aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 1 mei 2024
10

Snelle levering

Prachtige dekbedovertrekken mooie kleur voelt lekker aan
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buitenpost - 1 mei 2024
10

Uitstekende kwaliteit

Mooi verpakt. Uitstekende hwaliteit, voelt lekker. Een weldaad om onder te slapen. Een aanwinst voor in de slaapkamer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 1 mei 2024
10

Goede kwaliteit

Mooie kwaliteit voor een redelijke prijs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwkoop - 29 april 2024
10

Super

Beddengoed is zo fijn!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bunschoten - 26 april 2024
10

Fantastische stof

Voelt heerlijk aan
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berkel en Rodenrijs - 23 april 2024
10

Perfect

Mooie satijnen lakens, en tevreden van de levering, meer moet dat niet zijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Burcht - 20 april 2024
10

Heerlijk slapen.

lekker zacht heerlijk slapen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Huizen - 17 april 2024
9

Heerlijk dekbedovertrek!

Fijn materiaal, mooie kwaliteit!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal - 17 april 2024
7

Geen goede service

Ik had een klacht over het kleurverschil van mijn dekbed overtrek Ik kon 10 procent korting korting met moeite kreeg ik toen 15 procent op mijn volgende aankoop Ik vond en vind dat geen goede service Voor de rest ben ik wel heel tevreden hoor Groet Annelies de Graaf
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bunschoten - 17 april 2024
9

Snelle levering, fijn materiaal

Heerlijk koele dekbedhoes, voor een warme slaper ;)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Driebergen-Rijsenburg - 16 april 2024
9

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik heb dekbedovertrekken besteld. Zachte kwaliteit en natuurproduct en transpireert niet.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch - 16 april 2024
10

Geweldig

Wat een fantastische kwaliteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buitenpost - 14 april 2024
10

Hele goede kwaliteit

Ik heb het dekbedovertrek nu voor het eerst op, het voelt heerlijk zacht en ziet er prachtig uit. Goede kwaliteit!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Malden - 12 april 2024
10

Fijn hoeslaken

Mooie kleuren Fijne stof Snelle levering Goede prijs kwaliteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Doorn - 12 april 2024
10

Erg fijn beddengoed

Ben al jaren klant. Het beddengoed blijft mooi. Levering is doorgaans binnen 1 dag
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 12 april 2024
10

Hoge kwaliteit en punctuele (af)levering

Alle door mij bestelde/afgenomen artikelen, van welke kwaliteit/type dan ook, zijn van grote klasse. Hetzelfde geldt de afhandeling van elke bestelling. Alle toezeggingen/beloftes worden iedere keer weer volledig waargemaakt. Slapen onder JOARZ is totaal genieten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 11 april 2024
8

Heerlijke luxe

Ik slaap zo fijn in jullie luxe lakens, echt alsof je in n 5* hotel slaapt!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 11 april 2024
10

TOP SPUL

Ben er heel erg blij mee !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- KESSEL LB - 11 april 2024
8

Makkelijk te bestellen, snelle levering, heerlijk genieten.

Het gehele proces van bestellen tot leveren en het daarna genieten van het product is perfect.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vriens - 10 april 2024
10

Super service

Na telefonisch contact werd mijn probleem direct opgelost, zonder extra kosten in rekening te brengen. Bedrijf is goed bereikbaar en denken met je mee. En de kwaliteit is uitstekend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Moergestel - 10 april 2024
9

Top kwaliteit

Het is super kwaliteit nergens te vinden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beentjes - 8 april 2024
9

Uitstekend

Snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vught - 8 april 2024
8

Heerlijke kwaliteit

Goede en snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 6 april 2024
10

Héérlijk beddengoed

De lakens en dekbedovertrekken zijn prachtig om te zien en de stof voelt luxe en fijn aan. Ik ben fan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwkoop - 5 april 2024
9

Meer als positief

De wijze en aanbieding van goederen is online duidelijk weergegeven, het transport en aflevering was goed omschreven en binnen de gemaakte afspraken en de kwaliteit van het product is uitstekend en deze ervaring was ook al bij de voorgaande levering van JOARZ.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede - 5 april 2024
10

Top producten!

Heel fijne producten . We slapen er allemaal op en in ❤️
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oisterwijk - 5 april 2024
10

Heerlijk beddengoed, makkelijk in de wasmachine, met weinig gewicht.

Dit beddengoed voelt heerlijk licht en koel aan. Ook makkelijk dat het weinig weegt, grote overtrekken wassen is niet echt mijn hobby, maar met deze is het een eitje.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buren - 4 april 2024
9

goede service en terugstuur afhandeling

Op de site/beeldscherm weergave is de Lava Smoke best zwart maar dit viel in werkelijkheid tegen voor mijn waarneming. Dus alles teruggestuurd (op eigen kosten) en na 4 dagen was het geld teruggestort. Ik wacht op de Midnight Black en heb geen idee wanneer dit leverbaar is.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 3 april 2024
8

Heerlijk beddengoed

Voor de 2e keer een bestelling geplaatst. Heerlijk beddengoed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp - 2 april 2024
10

Perfect

Mooi beddengoed en snelle levering top
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 2 april 2024
9

Heerlijk zacht en luchtig

Ik ben heel tevreden met het hoeslaken van Joarz. Hij past goed en ligt heerlijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leusden - 1 april 2024
8

Fijn dekbedovertrek van mooie kwaliteit

Zou het alleen leuk vinden als er een mooie rand of volante aan de kussensloop zou zitten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - 29 maart 2024
X
Dekbedovertrekken

140 cm breed x 220 standaard Nederlands eenpersoons dekbedovertrek
200 cm breed x 220 standaard Nederlands tweepersoons dekbedovertrek
240 cm breed x 220 lits-jumeaux – breed Nederlands tweepersoons dekbedovertrek
260 cm breed x 220 brede lits-jumeaux – XXL Nederlands tweepersoons dekbedovertrek

De totale lengte van de overtrek incl. instopstrook is 260cm
De overtrekken worden geleverd met kussenslopen van 60x70cm

Kussenslopen

60 cm x 70 cm standaard Nederlands kussensloop

Hoeslakens

90 cm breed standaard Nederlands eenpersoons matras
160 cm breed standaard Nederlands tweepersoons matras
180 cm breed breed Nederlands tweepersoons matras

Verkrijgbaar in de lengtematen 200cm, 210cm en 220cm
Geschikt voor matrassen met hoekhoogtes tot 30cm
Voorzien van elastiek rondom, zodat de hoeslaken goed op zijn plaats blijft

Topper hoeslakens

90 cm breed standaard Nederlands eenpersoons matras
180 cm breed breed Nederlands tweepersoons matras

Verkrijgbaar in de lengtematen 200cm, 210cm en 220cm
Geschikt voor topmatrassen met een dikte tot 10cm
Voorzien van elastiek rondom, zodat de topper goed op zijn plaats blijft