• Vandaag besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug
  • Gratis verzending met PostNL

Lees hieronder de reviews van onze klanten!

9,3
Laatste beoordeling: 1 dag geleden
10

Goede kwaliteit tegen mooie prijs

Goede kwaliteit tegen mooie prijs
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Amsterdam - 13 augustus 2022
10

Mooi stof blijft prima

Heb het al 3 jaar in gebruik , blijft zo mooi,
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Elburg - 13 augustus 2022
10

Heerlijk beddengoed

Voor mijn dochter gekocht en ze vindt het heerlijk om onder het joarz dekbedovertrek te slapen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oss - 12 augustus 2022
10

Mooie kwaliteit voor een goede prijs

Heerlijk zachte dekbedovertrekken en hoeslakens
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Culemborg - 12 augustus 2022
8

snelle levering goede kwaliteit

Al vaker hier besteld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Monster - 12 augustus 2022
8

Fijne overtrekken.

Eerst kon ik niet goed kiezen qua kleur en dus maar de Gold besteld.nu wordt de taupe aangeboden. Mooi, maar even pas op de plaats, want ik vind de overtrekken erg prijzig. Ook mis ik nog een deelbaar hoeslaken....komt die nog?
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede - 11 augustus 2022
10

Slaapverwekkend heerlijk :-)

Heerlijke dekbedhoezen die kwalitatief goed blijven, ook na jaren gebruik.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sneek - 11 augustus 2022
10

Heerlijk zacht!

De satijnen dekbedovertrek slaapt heerlijk koel! Hoeft niet gestreken te worden en keuze uit prachtige kleuren!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Liempde - 11 augustus 2022
10

Heerlijk koel en mooi hoeslaken

De kwaliteit van het hoeslaken is uitstekend en vooral met warm weer heerlijk koel. Hele mooie kleur ook, ben heel tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - 10 augustus 2022
9

Heel goed

Heerlijk overtrek
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Papendrecht - 9 augustus 2022
10

Hemels!

Heerlijk beddengoed, zowel de zachte katoensatijn als de knisperende percalkatoen. Geweldige kwaliteit, makkelijk strijkbaar en een feestje om in te slapen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer - 9 augustus 2022
10

Heerlijk hoeslaken in mooie kleur!

Heerlijk zacht hoeslaken, nu gelukkig ook in de lengte van 2 meter. Snelle verzending en leuk verpakt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waddinxveen - 8 augustus 2022
10

Fantastische beleving

Door dit dekbed is het heerlijk in slaap vallen. Het ligt zo lekker. Ik wil niet anders meer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 8 augustus 2022
3

Tegengevallen

Ik heb een hoeslaken besteld, snel ontvangen. Wat ik jammer vind is dat het hoeslaken niet strak om mijn matras blijft zitten. Ik had die verwachting van Joarz, maar helaas valt dat tegen.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Roden - 8 augustus 2022
8

Een goede ervaring, voor herhaling vatbaar!

Prachtig dekbedhoes en snel geleverd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Castricum - 7 augustus 2022
10

Luxe gevoel

De dekbedovertrekken en kussenslopen worden gebruikt in een studio bestemd voor gasten. Het maakt het plaatje van een luxe studio compleet.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Heen - 7 augustus 2022
10

Geweldig

Had eerst een goudkleurige set (dekbedovertrek sloop en hoeslaken) besteld maar dat slaapt zo heerlijk, dat ik nu nog weer een set gekocht heb in champagnekleur
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hengelo - 7 augustus 2022
10

Geweldig

Prachtig onderhoeslaken, groot genoeg voor hoog matras + topdek. Diep zwarte kleur. Super zacht , blijft mooi met wassen en drogen .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 7 augustus 2022
10

Heerlijk zacht beddengoed (katoen satijn)

Ook praktisch in gebruik, snel droog en kreukt niet wat geweldig is voor mijn Bed&Breakfast!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoorn - 7 augustus 2022
10

fijne matrastopper

We hebben in diverse kleuren de matrastopper besteld. Allereerst zijn we blij met de goede en snelle service van Joarz. Verder is de kwaliteit erg fijn, mooie kleuren met een prachtige glans. Kortom een erg fijn product.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - 6 augustus 2022
9

Perfect

Ik heb nu al verschillende lakensets. Het ziet er sjiek uit en de prijs/kwaliteit verhouding is prima
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Middelburg - 6 augustus 2022
10

Uitstekend

Fijn product. Snelle levering en goede communicatie
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hengelo - 5 augustus 2022
10

Super

Ik heb contact gezocht, en heb super advies gekregen. Ben heel blij met de nieuwe topper hoeslaken black en dekbed overtrek black. Nogmaals bedankt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJsselmuiden - 4 augustus 2022
8

Mooi en kwaliteit

Product goed gefotografeerd en omschreven, snelle verzending, goede kwaliteit en erg mooi beddengoed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 2 augustus 2022
9

Prima

Bestellen, betalen en vlot geleverd prima
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Soest - 1 augustus 2022
10

Heerlijk beddengoed om in weg te dromen!

Mooie kwalitatief materiaal, ligt heerlijk en we gaan t zeker uitbreiden met extra kussenslopen en onderlakens!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leersum - 1 augustus 2022
8

Heerlijk beddengoed!!

Ben echt dol op mijn beddengoed van katoen percale. Het slaapt heerlijk, ligt heerlijk. Het enige minpuntje is dat het topperhoeslaken 180x220 net iets te klein is, dus niet mooi om de topper valt. Maar nog steeds raad ik iedereen aan die beddengoed te kopen!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 1 augustus 2022
10

Super producten!

Top dekbedovertrekken en hoeslakens Zowel de satijn als de percal versie
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dongen - 31 juli 2022
10

Volgende keer weer JOARZ!

De kwaliteit van dit dekbedovertrek is door geen ander merk te evenaren! Mede door de zeer snelle levering en de zeer keurige verpakking, zal mijn volgende keus weer voor JOARZ zijn!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 31 juli 2022
10

Geweldig!!!!

Elke nacht weer een feestje om naar bed te gaan !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- de Wijk - 29 juli 2022
10

Snelle levering van topkwaliteit

Snelle levering van een topkwaliteit product.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ‘s-Hertogenbosch - 29 juli 2022
10

mooie kwaliteit!

Prachtige stof, voelt heel fijn aan. snel geleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- den Burg - 28 juli 2022
6

Slechte kwaliteit

2 x 1 persoon overtrek goud kleurig Na 1 x wassen de kleur vervaagt En kringen in de stof Heel erg jammer !
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Delfgauw - 28 juli 2022
10

Heerlijk beddengoed!

Prachtige kwaliteit beddengoed, voelt heerlijk aan. Als je dit gewend bent wil je niks anders meer!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Egmond - 28 juli 2022
8

Fijne kwaliteit

Voelt fijn en luxueus aan. Blijft mooi.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 28 juli 2022
10

Top kwaliteit

Super kwaliteit blijft mooi
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 27 juli 2022
10

erg fijne dekbedovertrekken

Na veel goede recensies toch maar overstag gegaan voor een katoen satijn en katoen percale dekbedovertrek voor ons nieuwe bed. Ik moet zeggen het slaapt erg heerlijk en ze blijven zacht. Dus dan ook maar eentje besteld voor mijn dochter in haar nieuwe huis. De katoen percale is erg luchtig als het warm is ,maar het strijkwerk vind ik minder leuk. En ik hou erg van gestreken beddengoed. Het zijn mooie overtrekken en ruime keuze qua kleuren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Pijnacker - 27 juli 2022
9

Super

Goede kwaliteit!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brummen - 26 juli 2022
10

Als je heerlijk wilt slapen, moet je voorJoarz kiezen.

Geweldige kwaliteit, slaapt koel en ziet er prachtig uit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Badhoevedorp - 26 juli 2022
10

Eindelijk hotel kwaliteit lakens

Het liefste wil ik dat mijn slaapkamer voelt als een hotelkamer. Comfortabel, luxueus en rustgevend. De lakens die ik had waren mooi maar hadden niet het zachte en kwalitatieve gevoel wat ik kende van de hotel lakens op vakantie. Maar toen de JOARZ satijn-katoen lakens binnenkwamen was het gevoel eindelijk compleet. Zo fijn gevoel op de huid, maar ook stevig door de kwaliteit van het katoen. Erg blij mee en wil niet meer anders!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 25 juli 2022
7

Heel goed

Heel zacht en voelt ook in de zomer koel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 25 juli 2022
10

prima levering van heerlijk materiaal

Heel blij met mijn dekbedhoes en hoeslakens.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 25 juli 2022
10

Geweldig goed geholpen!

Perongeluk de verkeerde maat van mijn bedoververtrek besteld. Met advies van de helpdesk van JOARZ is alles vlot en snel afgehandeld en goedgekomen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berghem - 25 juli 2022
10

Heerlijk beddengoed, blijft mooi!

Blijft mooi, kun je lang mee doen, lekker zacht ook.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hengelo - 24 juli 2022
8

goed

Geen bijzonderheden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijverdal - 24 juli 2022
10

Genot

Ik ben blij dat ik mij dit lakenset cadeau heb gedaan. Het was ook als zodanig verpakt, mooi papiertje en een strik erom. De katoen / satijnen combinatie van Golden Rush hoeslaken en Lava Smoke dekbedovertrek en idem kussenslopen zijn een lust voor het oog en voelen heel prettig aan. TIP! Kijk op de webshop niet over de twee blokken 'shop Satijn en shop Percale' heen. Want dan zou je hetzelfde kunnen overkomen wat mij overkwam. Namelijk dat ik in deze warme zomerse nachten liever tussen katoen / percale had willen liggen dan tussen katoen / satijn. Slaap lekker en mooie dromen gewenst
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tiel - 23 juli 2022
8

Een fijne (slaap)ervaring

Het materiaal voelt fijn (zeker met dit warme weer), de kleuren zijn super en het geheel geeft je slaapkamer een luxe uitstraling. De dag nadat ik mijn bestelling geplaatst had, werden de dekbedden al geleverd. Superfijn!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Panningen - 23 juli 2022
10

Heerlijk "fris/krakend" om onder Joarz dekbedhoes te liggen.

De lakens en dekbedden en kussenslopen voelen fijn aan. Lekker "krakend en knisperend"...iedere dag weer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- amsterdam - 23 juli 2022
10

Hotel kwaliteit

Het slaapt geweldig, nieuw bed met het nieuwe beddengoed van joarz, wauw alsof je in een hotelbed slaapt. Kan het iedereen aanbevelen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amstelveen - 22 juli 2022
10

Erg tevreden

Fijne kwaliteit beddengoed en prima service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helden - 22 juli 2022