• Vandaag besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug
  • Gratis verzending met PostNL

Lees hieronder de reviews van onze klanten!

9,3
Laatste beoordeling: 3 dagen geleden

Onze reviews zijn beoordelingen van bestaande klanten. Zij ontvangen hiervoor 15% korting op hun volgende aankoop.
10

Prachtige kwaliteit!

Wat een prachtig dekbed! Het heeft een heel mooie glans, waardoor het een luxe uitstraling heeft. En het ademt, waardoor het heel goed aanvoelt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum - 25 februari 2024
10

Uitstekend beddengoed.

Blijft mooi. Ook na vaak wassen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede - 21 februari 2024
10

heerlijk beddengoed

Erg fijn beddengoed, al zou ik de toppers wel breder willen. Na 1x wassen blijven ze aan de smalle kant in de breedte, de lengte is wel goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - 20 februari 2024
10

Ik kom iedere keer weer terug. Dit is de 4de keer dat ik hier bestel.

Ik denk wel dat de samenstelling van het materiaal is veranderd in de loop van tijd. Het ligt nog steeds heerlijk en het staat mooi in de slaapkamer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 19 februari 2024
10

Heel fijn

Slaapt lekker cool.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schiedam - 16 februari 2024
5

Tegenvallend voor die prijs!

De afwikkeling van de internet bestelling ging perfect. Na een dag had ik het produkt in huis. Het produkt zelf,een katoen satijnen dekbedovertrek vind ik tegenvallen. Het is een duur produkt maar het kreukt gigantisch. Eenzelfde kwaliteit dekbed. Overtrek van een ander merk doet dit niet. Ik raad de koop van een dergelijk produkt bij dit merk af als je een beetje kreukvrij wilt. Ik heb de voorschriften gevolgd en eerst gewassen voor gebruik.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Rotterdam - 15 februari 2024
10

Mooie kwaliteit snelle levering

Ik heb meerdere keren beddengoed besteld. Het blijft mooi in de was. De materialen zijn mooi en de levering snel. Zal in de toekomst zeker weer bestellen. Hoop dat ze dan ook split topper hoeslakens in het assortiment hebben. En grotere gewone laken. Ze slapen heerlijk met name in de zomer maar zijn net wat smal op een 180 bed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 13 februari 2024
10

Fijn product

Lang gezocht na goede kwaliteit en eindelijk gevonden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assendelft - 12 februari 2024
10

Perfecte service en kwaliteit

Ik besteldenog enkel lakens bij Joarz Ik heb er wel al een 6 tal besteld Ben dus erg goede klant! Bewijs dat ik erg tevreden ven
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maaseik - 12 februari 2024
10

Heel mooi luxe overtrek!

Ik heb lang moeten nadenken om een best prijzig dekbedovertrek aan te schaffen. Maar ik ben er heel blij mee. Het ziet er heel chique uit, voelt heerlijk aan en door de lange instopstrook blijft het heel goed zitten. Ik hoef niet meer elke ochtend het hele bed weer op te maken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Capelle aan den IJssel - 8 februari 2024
10

Heerlijk, geen botox nodig

Dit is geweldig beddengoed. Je slaapt er heerlijk op.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Harderwijk - 7 februari 2024
10

Geweldig, super kwaliteit en uitstraling

Ik lig tussen luxe en slaap tussen luxe, zelfs na vele malen wassen blijft het mooi.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 7 februari 2024
10

Geweldig!!!!

Je lig er zalig onder en ook de slopen fijn zacht aan je gezicht. Stijken, ik ben een strijker, ook super makkelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Soest - 5 februari 2024
10

Mooie zachte katoen met een diepe kleur

Duidelijke site, snelle bestelling, volgende dag in huis wat wil je nog meer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zevenaar - 4 februari 2024
10

Helemaal tevreden

De stof heeft een prachtige glans en voelt heerlijk aan. Makkelijk te strijken de kreukels zijn er zo uit. Ga er zeker nog meer kopen in de toekomst!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Deurne - 2 februari 2024
10

Snelle levering, mooi product

Fijn beddengoed van een mooie kwaliteit voor een prima prijs
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Egmond - 1 februari 2024
10

Heerlijk zacht

Overzichtelijke website, concurrerend geprijsd en snel geleverd. En dan heerlijk zacht slapen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bunschoten - 25 januari 2024
10

Niet verwacht, dat een dekbedovertrek voor zo’n verbetering van je nachtrust kan zorgen!!

Na lang twijfelen (is toch een flinke aanschaf) toch besteld katoen-satijn. Alleen maar spijt dat ik het niet eerder aangeschaft heb, wat een to product! Wij slapen echt beter door het comfortabele gevoel wat deze dekbedovertrekken ons geven. TOP!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Druten - 22 januari 2024
8

Goede kwaliteit, snel levering!

De lakens liggen heerlijk zacht en soepel. Alles blijft goed na wassen en drogen. Ik ga hier zeker nog een set bestellen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zeist - 20 januari 2024
10

Mooie kwaliteit

Voor het oog een geweldige dekbedovertrek.Makkelijk in gebruik.Heerlijk om eronder te slapen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Landgraaf - 16 januari 2024
9

Lekker slapen

Heel fijn en zacht dekbedovertrek, mooie kwaliteit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Elst - 15 januari 2024
9

mooie kwaliteit en kleur

Snelle levering en goede kwaliteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 14 januari 2024
10

Mooie kwaliteit

Mooie en fijne kwaliteit. Nadat ik verkeerde maten van de topper had besteld heb ik de zending terug gestuurd. Na een week mailcontact gehad en ik kreeg snel een antwoord terug. Heel fijn dat ook deze service netjes verloopt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 14 januari 2024
10

Heerlijke lakens

Na bestelling heel snel in huis
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Loenen - 13 januari 2024
10

Slapen met Joarz beddengoed is (g)een droom

Ik was nieuwsgierig naar Joarz beddengoed, maar de prijs hield me nog tegen. Inmiddels 2 sets in gebruik en geen minuut spijt van gehad. Het draagt bij aan heerlijk ontspannen slapen en wie wil dat nou niet. Ik ga binnenkort een set cadeau doen, want dit gun je anderen ook!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer - 13 januari 2024
5

Veel minder zacht dan de vorige keer

Mijn eerste bestelling beviel erg goed, heerlijk zacht hoeslaken van katoensatijn, en dito overtrek. Daarom besloot ik onlangs -toch wel een paar jaar na m’n eerste bestelling- nog een donkerblauw hoeslaken te bestellen van katoensatijn. Ik slaap er - na het een keer gewassen te hebben- nu al een paar dagen op, maar het gevoel valt me zo tegen! Ik dacht eerst dat ik m binnenstebuiten had, zo ruw en totaal niet-luxueus voelt het aan. Maar nee, de kwaliteit is gewoon enorm achteruit gehold zo te merken. Andere fabrikant? Andere stof? Ik weet het niet. Maar ik ben teleurgesteld.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Haarlem - 12 januari 2024
10

Heerlijk beddengoed!

Sinds mijn eerste aankoop een aantal jaar geleden wil ik niet anders meer. Ik ben met name van satijn-katoen fan, dat ligt zo lekker!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 11 januari 2024
9

Snelle verzending, mooi verpakt en kwaliteit

Heel fijn beddengoed, wij genieten <3
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Grembergen - 10 januari 2024
5

Slechte retour service

Dekbed overtrek set retour gestuurd omdat de kleur niet mooi was. Wat een gedoe. Je moet eerste contact opnemen met de klantenservice, vervolgens sturen ze een formulier per mail wat je moet uitprinten en mee moet sturen met het pakket. En dan blijft het stil. Je krijgt geen retourbevestiging. Dus zelf maar bellen en mailen. Telefonisch wordt je wel netjes te woord gestaan en als antwoord krijg je dat het nog niet verwerkt is in het retourproces en je zelf maar regelmatig op je rekening moet kijken of het bedrag als is terugbetaald. Pas na 3 weken het aankoop bedrag teruggestort gekregen. Het retourbeleid zou veel beter en sneller kunnen. Zorg er in ieder geval voor dat men een bevestiging krijgt. Dit voorkomt onnodig bellen en mailen. Ik zou niet snel meer iets bestellen hierdoor.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Zevenbergen - 10 januari 2024
10

Heerlijk beddengoed

Goede kwaliteit beddengoed in mooie kleuren. Inmiddels koop ik alleen nog maar JOARZ.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 10 januari 2024
8

Heerlijk materiaal

Tot nu toe bevalt het uitstekend. Het overtrek blijft mooi na het wassen. Wel jammer dat er geen bovenlakens verkrijgbaar zijn in dezelfde kleuren en ik hoop in de toekomst ook nog op een splittopper.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ELST GLD - 9 januari 2024
10

Wil niets anders meer!

Katoen-satijnen overtrek is zalig zacht om onder te slapen! Aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oudenaarde - 8 januari 2024
10

Mooie website, goede prijzen, geweldig beddengoed

Na enige zoektocht naar kwalitatief hoogstaand beddengoed zijn we bij Joarz terecht gekomen. Ruime keuze in top kwaliteit. Snel besteld en geleverd. Erg tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Weert - 7 januari 2024
10

Goede kwaliteit en top service

Goede kwaliteit en top service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer - 6 januari 2024
10

Zeer tevreden

Zeer goede kwaliteit, snelle.levring, slaapt heerlijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Cromvoirt - 6 januari 2024
9

Heerlijk zacht mooi beddegoedd

Blijft mooi ook na paar keer wassen. Alsof je elke dag in een hotel slaapt. Heb het mijn kinderen ook cadeau gedaan
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zaltbommel - 6 januari 2024
10

Kwaliteit

Mooie, zachte kwaliteit beddengoed. Voelt erg prettig aan. Snelle bezorging.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 5 januari 2024
10

Mooie kwaliteit en prachtige glans

Dekbedovertrek is heerlijk zacht en heeft een prachtige glans
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tiel - 4 januari 2024
10

100%

Ik heb reeds 6 kleuren van katoen / satijn
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Budel-Schoot - 4 januari 2024
10

Snel bezorgd, fijne kwaliteit

Prettige website om op te kijken. Het dekbed is mooi van kleur en het percale katoen voelt fijn aan. Ik heb hem nog niet volledig kunnen gebruiken omdat ik nog in afwachting ben van het dekbed zelf. Maar al met al voelt de stof erg fijn bij aanraken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht - 4 januari 2024
8

Heel fijn beddengoed

Erg tevreden over producten en snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 3 januari 2024
10

Geweldige slaapervaring!

In het voorjaar bij een fantastische B&B in De Heen kennis mogen maken met het beddengoed van Joarz. Het ziet er prachtig uit en het voelt heerlijk aan. Inmiddels ook een set aangeschaft en uitermate tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dongen - 3 januari 2024
8

Fijn beddengoed

Bestel al vaker bij JORZ, is fijn beddengoed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den Rijn - 2 januari 2024
7

Goed product, prima service

Zonder meer goed, had ik eerder moeten doen...
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 2 januari 2024
9

Heerlijk!

Altijd afwachten als je een nieuw dekbed besteld van een ander merk. Maar wat slaapt dit heerlijk!! Wij hebben de katoen-satijn genomen. Alsof je meer deken hebt en het slaap zo zacht. Over de duur, hoe lang je ermee doet, weten we niet maar we gaan zeker nog een set bestellen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Harderwijk - 2 januari 2024
10

Voelt luxe

Goede kwaliteit en heerlijk Percal katoen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Losser - 2 januari 2024
10

Fantastisch

Super kwaliteit, ademend, mooi
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp - 2 januari 2024
9

Een kwalitatief hoogwaardig product

Heb 8 eenpersoons beddengoed. Zowel percale (voor de zomer) en percale voor najaar/winter. Het is eerlijk en heerlijk beddengoed!! Beter is er niet
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Valkenswaard - 1 januari 2024
9

Heerlijk luxe gevoel

De satijn hoezen en lakens slapen heerlijk. Ik heb al diverse malen gekocht in diverse maten. Voor mijzelf en als cadeau voor een ander. De hoezen zijn lekker lang en ik weet nu al dat ik komende zomer weer ga kopen. Het enige nadeel vind ik dat het dekbed snel naar beneden zakt. Het helpt wel dat ik de onderkant vouw zoals door u aangegeven, maar desondanks heb ik regelmatig meer laken dan dekbed beet en moet ik het weer naar boven schudden. De onderkant zodanig maken dat het minder open is en dus minder kan zakken zou prettig zijn
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer - 1 januari 2024
10

Heerlijke dekbedovertrekken!

Ik heb zowel een satijnen als een percale dekbedovertrek en ik kan ze beiden aanraden. Satijn is lekker zacht en weelderig in de winter en percale is licht en knisperend in de zomer. Bezorging is ook top; binnen 2 dagen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wijk bij Duurstede - 18 december 2023
X
Dekbedovertrekken

140 cm breed x 220 standaard Nederlands eenpersoons dekbedovertrek
200 cm breed x 220 standaard Nederlands tweepersoons dekbedovertrek
240 cm breed x 220 lits-jumeaux – breed Nederlands tweepersoons dekbedovertrek
260 cm breed x 220 brede lits-jumeaux – XXL Nederlands tweepersoons dekbedovertrek

De totale lengte van de overtrek incl. instopstrook is 260cm
De overtrekken worden geleverd met kussenslopen van 60x70cm

Kussenslopen

60 cm x 70 cm standaard Nederlands kussensloop

Hoeslakens

90 cm breed standaard Nederlands eenpersoons matras
160 cm breed standaard Nederlands tweepersoons matras
180 cm breed breed Nederlands tweepersoons matras

Verkrijgbaar in de lengtematen 200cm, 210cm en 220cm
Geschikt voor matrassen met hoekhoogtes tot 30cm
Voorzien van elastiek rondom, zodat de hoeslaken goed op zijn plaats blijft

Topper hoeslakens

90 cm breed standaard Nederlands eenpersoons matras
180 cm breed breed Nederlands tweepersoons matras

Verkrijgbaar in de lengtematen 200cm, 210cm en 220cm
Geschikt voor topmatrassen met een dikte tot 10cm
Voorzien van elastiek rondom, zodat de topper goed op zijn plaats blijft