• Vandaag besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug
  • Gratis verzending met PostNL

Lees hieronder de reviews van onze klanten!

9,3
Laatste beoordeling: 2 dagen geleden

Onze reviews zijn beoordelingen van bestaande klanten. Zij ontvangen hiervoor 15% korting op hun volgende aankoop.
9

Creëert een comfortabel gevoel zowel zomers als in de winter.

Beddengoed van uitstekende kwaliteit en pasvorm.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 25 september 2023
10

Super

Fijne website, snelle levering, prachtig beddengoed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal - 24 september 2023
10

Heel goed

Snele levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 23 september 2023
9

Geweldig

Super fijne stof
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 23 september 2023
9

Mooi beddengoed

Mooi beddengoed, goede kwaliteit en snelle levering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maassluis - 19 september 2023
10

Mooie kleurencombinatie

Mijn 2e bestelling bij Joarz; deze keer een Taupe kleurige set in satijn katoen met een extra kussenslopen set in de kleur Lava. Supermooie combi, vooral de kleur Lava verraste me, een heel donkere tint die neigt naar grijsgroen. Ik ben weer heel tevreden met mijn aankoop
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud-Beijerland - 17 september 2023
10

Zo heerlijk slapen

Geweldige prijs/kwaliteit verhouding. Het slaapt heerlijk en blijft lekker koel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vleuten - 16 september 2023
9

Fijn beddengoed met luxe uitstraling

Snelle levering, onderlaken is heerlijk zacht en mooie kleur.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint Annaparochie - 15 september 2023
10

Heerlijk

Het slaapt heerlijk met beddengoed van Joarz
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meppel - 15 september 2023
10

Super heerlijk dekbedovertrek

Satijn voelt heerlijk zacht aan
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Valkenswaard - 15 september 2023
10

Mooie kwaliteit en snelle levering

Al twee keer wat besteld en goede kwaliteit en snelle levering. Heel fijn beddengoed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sliedrecht - 14 september 2023
10

Kwaliteit

Hele mooie kwaliteit beddengoed in allerlei kleuren van fijn zacht katoen. Wel prijzig maar dan heb je ook wat
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nuenen - 14 september 2023
10

Super kwaliteit

Erg mooi beddengoed, wat mooi blijft na tig keer wassen. Het ligt ook heerlijk, lekker knisperig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wijchen - 14 september 2023
10

Heerlijk beddengoed

Heerlijk zacht beddengoed van een prachtige kwaliteit! Ik heb vergelijkend warenonderzoek gedaan tussen Joarz en Linenbundle. Linenbundle heeft nog een wat hogere draaddichtheid waardoor hun beddengoed nog nét iets zachter en soepeler is, maar dat van Joarz is mooier gemaakt, ruikt niet chemisch als het nieuw uit de verpakking komt en komt uit Portugal, dat van Linenbundle uit India. Joarz is ook ietsjes goedkoper. Al met al zou ik eerder voor Joarz kiezen dan voor Linenbundle. Als Joarz ook nog draaddichtheid 500tc/sq.inch gaat maken dan zou dat helemaal het einde zijn!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Egmond aan Zee - 13 september 2023
10

Op tijd geleverd van een goed en mooi product.

Lekker zacht en mooi van kleur. Past goed bij onze slaapkamer. We zijn er blij mee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oisterwijk - 12 september 2023
10

De stof is zo fijn

Joarz is anders dan andere merken. Veel prettiger op het lichaam.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 12 september 2023
10

Top kwaliteit beddengoed

Al diverse malen beddengoed besteld, ook voor ons gastenverblijf. Prachtige kwaliteit, gaat lang mee
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groet - 11 september 2023
10

Heerlijk beddengoed

Levering ging snel en adequaat. Beddengoed is mooi verpakt en goede kwaliteit. Slaapt heerlijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - 11 september 2023
10

Excellent slaapcomfort

Met een woord: geweldig!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Culemborg - 8 september 2023
10

Superfijn beddengoed

We begonnen met een setje beddengoed van Joarz maar hebben inmiddels bijna de linnenkast gevuld omdat het ontzettend fijn spul is.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 5 september 2023
9

Heerlijke zachte dekbed hoes

Zacht katoen dat zowel in warme als in koude nachten heerlijk aanvoelt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bodegraven - 5 september 2023
8

kleuren zijn mooi en kwaliteit is goed

jammer dat het materiaal zeer gekreukt uit de was komt maar de kreukels verdwijnen wel weer. Het is geen dikke stof. Kwaliteit is wel goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- diemen - 5 september 2023
10

Heerlijk zacht en fantastische kwaliteit

Heb recent een Pure White hoeslaken gekocht van Egyptisch katoen. Wat een heerlijke kwaliteit om op en onder te liggen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Laren - 4 september 2023
10

Superfijn beddengoed

Snelle correcte levering van mooi kwalitatief beddengoed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heeze - 4 september 2023
10

Mooie kwaliteit

Al een tijd gebruiken we het bedlinnen en zijn tevreden over de mooie kwaliteit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch - 4 september 2023
10

Ze doen wat ze zeggen

Ben al jaren op zoek naar een betrouwbare leverancier van “zachte” lakens. Kocht altijd via vast kanaal, echter de kwaliteit liet te wensen over! Zo blij dat ik nu de producten van Joarz ervaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Etten - 3 september 2023
10

Heerlijk zacht hoeslaken voor ultiem slaapcomfort

Dit is het meest comfortabele en hoog kwalitatieve hoeslaken dat ik ben tegen gekomen. Het voelt sterk, glad en zacht aan, voor een ultiem slaapcomfort. Je voelt echt verschil in de stof kwaliteit, weving en afwerking. Ik ga zeker ook de dekbedden bestellen van hetzelfde materiaal.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 2 september 2023
10

Topservice!

Onze voorkeur gaat echt uit naar de katoen-satijn variant. Ik had de andere variant besteld, kantoen-percal, maar hier konden wij niet aan wennen. Dit is op een fantastische wijze opgelost. Dank voor deze superservice. Wij slapen alleen nog maar onder Joarz dekbedovertrekken ;-)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer - 2 september 2023
10

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit stof, mooie kleuren. levering snel en mooi ingepakt als een kadootje!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goes - 27 augustus 2023
9

Heerlijke overtrek!!

Nadat ik hierover gelezen heb was ik sceptisch maar toen ze eenmaal binnen waren … ooh wat slapen wij heerlijk! Mijn man wil niks anders meer. Dus meteen een andere kleur bij besteld. Ook voor onze zoon besteld. En nu weer 2 besteld in het wit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 24 augustus 2023
8

Heerlijk dekbedovertrek met een mooie kleur!

Fijn besteld. Snelle levering. Blij met de aankoop.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 21 augustus 2023
10

Super mooie kwaliteit

Kleur en materiaal blijft heel erg mooi.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwaag - 18 augustus 2023
10

Slapen wordt een feestje!

Wat fijn zulke zachte hoeslakens. Heb hierover zelfs terugkoppeling van het thuisfront gekregen, hoe leuk. Voor de warme nachten ook een groot laken gekocht zodat mijn dochter daar lekker onder kan liggen, heel blij mee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maarssen - 18 augustus 2023
10

Top!

Fijne aankoop, snel geleverd en goed verpakt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kapellen - 18 augustus 2023
9

Alles zoals verwacht

Prima snelle levering en product
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vleuten - 18 augustus 2023
10

Topkwaliteit

Heerlijk zachte stof. Kreukt wel iets, maar het voelt fantastisch aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Druten - 16 augustus 2023
7

Perfect

Heerlijk dekbed overtrek, nog nooit zo lekker geslapen, meestal was het al snel te heet, nu perfect.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alkmaar - 16 augustus 2023
10

Vanaf de eerste kennismaking: Koninklijk slapen

Sinds wij dit beddengoed op ons bed hebben slapen wij Koninklijk. Wij vinden het “rijk” slapen. De kleuren passen in onze slaapkamer, wat het tot een mooi geheel maakt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oosthuizen - 14 augustus 2023
9

goede service

goede communicatie
Zou je ons aanbevelen? Ja
- gits - 14 augustus 2023
10

Super vriendelijk

Nadat mijn pakketje terug was gestuurd door een misverstand van het afhaalpunt , contact gehad via de mail met Joarez Meteen een nieuw pakketje opgestuurd gekregen . Harstikke bedankt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rosmalen - 14 augustus 2023
9

Heerlijk

Slaapt goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 14 augustus 2023
10

Fantastisch

ik heb dit nog nooit mee gemaakt ,wat een geweldig beddengoed, ik heb nu 2 dekbed overtrekken en hoeslakens het is echt TOP Ga er zeker meer van betellen en de kleuren zijn ook prachtig
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Edam - 14 augustus 2023
7

Goede site en eenvoudig te bestellen.

Makkelijk te bezoeken site, voldoende keuze. Eenvoudig bestelling af te ronden. Levering volgens afspraak.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bavel - 13 augustus 2023
10

Heerlijk dekbed

We hebben een dekbed gekocht en het voelt licht en luxe tegelijk. Heerlijk slaap hij.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heemstede - 11 augustus 2023
9

Fijne, zachte dekbedovertrekken.

Mooie en goede kwaliteit dekbedovertrekken. Snelle levering. Ben er blij mee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 11 augustus 2023
10

Super fijn beddengoed!

De keuze gemaakt voor beddengoed katoen/satijn, twee setjes, een zwarte en een ivoorkleurige. Het is heerlijk materiaal met een luxe uitstraling. De volgende keer dat ik iets nodig heb dus weer Joarz!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerenveen - 11 augustus 2023
10

Goed

Goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 11 augustus 2023
10

Heerlijk beddengoed voor een eerlijke prijs

Haal het hotelgevoel naar huis met Joarz
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 10 augustus 2023
10

Mooie kwaliteit

Hele mooie en fijne kwaliteit beddengoed. Veel keus in kleur Snelle en correcte levering. Ingepakt als cadeautje
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond - 10 augustus 2023
9

Goed

Prima kwaliteit en service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - 10 augustus 2023
X
Dekbedovertrekken

140 cm breed x 220 standaard Nederlands eenpersoons dekbedovertrek
200 cm breed x 220 standaard Nederlands tweepersoons dekbedovertrek
240 cm breed x 220 lits-jumeaux – breed Nederlands tweepersoons dekbedovertrek
260 cm breed x 220 brede lits-jumeaux – XXL Nederlands tweepersoons dekbedovertrek

De totale lengte van de overtrek incl. instopstrook is 260cm
De overtrekken worden geleverd met kussenslopen van 60x70cm

Kussenslopen

60 cm x 70 cm standaard Nederlands kussensloop

Hoeslakens

90 cm breed standaard Nederlands eenpersoons matras
160 cm breed standaard Nederlands tweepersoons matras
180 cm breed breed Nederlands tweepersoons matras

Verkrijgbaar in de lengtematen 200cm, 210cm en 220cm
Geschikt voor matrassen met hoekhoogtes tot 30cm
Voorzien van elastiek rondom, zodat de hoeslaken goed op zijn plaats blijft

Topper hoeslakens

90 cm breed standaard Nederlands eenpersoons matras
180 cm breed breed Nederlands tweepersoons matras

Verkrijgbaar in de lengtematen 200cm, 210cm en 220cm
Geschikt voor topmatrassen met een dikte tot 10cm
Voorzien van elastiek rondom, zodat de topper goed op zijn plaats blijft