Lees hieronder de reviews van onze klanten!

9,3 4337 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
10

Heeel fijn en zacht

Super en zacht, heerlijk. Snelle levering!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - september 19, 2021
8

Mooie kwaliteit en goede service

Heb het bestellen en het gekochte product tot op heden als prettig en goed ervaren
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - september 19, 2021
10

Supere kwaliteit en servy!

Zalig gevoel, je wil niks anders meer !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Denderleeuw - september 19, 2021
5

Merknaam op overtrek en slopen

Het is een prima kwaliteit maar niet super. Wel vervelend dat de merknaam op de producten is geborduurd, dit was niet zichtbaar op de afbeeldingen van de website. Ik heb de set geretourneerd.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Rotterdam - september 18, 2021
8

Super service en mooie kwaliteit

De producten van Joarz zijn mooi van kwaliteit en kleur. Bezorging vlekkeloos en snel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - september 18, 2021
10

Het is zoo zacht en slaapt heerlijk!

Het slaapt heerlijk en je voelt niet dat je onder dekbed ligt, zoooo zacht!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bilthoven - september 18, 2021
10

Heerlijk dekbed

Luxe uitstraling
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oisterwijk - september 18, 2021
10

Top!

Besteld en de volgende dag al in huis, keurig verpakt, echt een kadootje! Mooie kwaliteit dekbed en het is heerlijk luchtig. Wij slapen er goed onder. Raad het zeker aan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vianen - september 18, 2021
10

Snelle levering

Ik heb 1 dekbedovertrek van 240x200-220 een dekbedovertrek 140x200-220 en een hoeslaken. Het 1e dekbedovertrek gebruik ik nu een paar maanden en het voelt heerlijk aan. Het overtrek is goed van maat en blijft ook zo ook al heb ik het al een paar keer gewassen. Het 2e overtrek heb ik net gekocht. Ik vind de kleuren erg mooi. Het hoeslaken voelt ook heerlijk aan Ik ben tevreden. Prijs kwaliteit is goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sliedrecht - september 18, 2021
10

Fijne kwaliteit!

Hoeslaken satijn gekocht om de stof uit te proberen. Heerlijk glad en koel aanvoelend. Ik wil ook nog een dekbedovertrek bestellen. Ben nu eigenlijk ook wel benieuwd naar de percale overtrekken. Misschien die ook maar eerst uitproberen in een hoeslaken….
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nederweert - september 18, 2021
8

Prima kwaliteit

Snelle levering, top
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schiedam - september 17, 2021
10

Heerlijke stof om onder te liggen

Wat een mooie kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - september 17, 2021
10

Snelle levering en service

Na bestellen bevestiging ontvangen met geplande levertijd van de producten. Mooie kwaliteit producten op eerste gezicht want nog in gebruik.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - september 17, 2021
10

Topkwaliteit, een aanrader ,superfijne stof

Topkwaliteit! Snel geleverd en ook nog mooi verpakt. Een cadeautje om open te maken Een aanrader voor iedereen . Top kwaliteit , het voelt fantastisch
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hall - september 17, 2021
9

Goede kwaliteit

Mooie stof, het voelt echt kwalitatief. Kussenslopen en dekbedhoes zijn lekker ruim, waardoor je het er niet in hoeft te proppen. Wij hebben de vanille kleur en die past prachtig im onze kamer met aardetinten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bloemendaal - september 16, 2021
10

Top beddengoed

Nog nooit zo lekker zacht gelegen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - september 16, 2021
10

Mooi en heerlijk materiaal

Besteld en een dag later in huis. Levering is dus goed op orde. En het product ook. Fijne uitstraling, mooie kleur en heerlijk materiaal. Aanrader!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ulvenhout - september 16, 2021
10

Erg goed!

Goeie service, goede kwaliteit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - september 16, 2021
10

Heerlijk zacht en fijn materiaal!

Heerlijk zacht en fijn materiaal.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - september 16, 2021
10

Geweldig

Nog nooit zo'n fijn dekbedovertrek met hoeslaken gehad. Ik wil er nu meer. Slaapt heerlijk, voelt net alsof ik in een duur hotelbed lig. Ik wil ze in alle kleuren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Mierlo - september 16, 2021
10

Snelle levering, goede klantenservice en hele fijne bedlinnen!

Na prettig contact met de klantenservice, heb ik een dekbedovertrek en kussenslopen besteld. De levering was erg snel en de producten bevallen uitstekend! Het doel was om thuis de hotelervaring te evenaren en dat is gelukt. Helaas geen lakens in mijn matrasmaat, anders zou ik die zeker ook bestellen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - september 16, 2021
8

Een nieuwe slaapervaring.

Heerlijk beddengoed. Iets te ruim voor mijn matras. Reden om eens aan vervanging te denken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - september 15, 2021
8

Frisse lakens

De lakens zijn vooral geschikt voor mensen die het onder hun dekbed (al gauw) te warm hebben. Dan is een laken (soms) voldoende.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Diemen - september 15, 2021
10

Fijn beddengoed!

Het dekbedovertrek is echt genieten! Prima kwaliteit. Het is een kleine investering voor elke nacht een fijne nachtrust.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Harderwijk - september 15, 2021
10

Dekbed overtrek blue

Is echt een heerlijk overtrek precies zoals deze omschreven is . Wij willen er graag meer .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 's-Gravenhage - september 15, 2021
7

zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Ik was geïnteresseerd door het verhaal: lakens 'hotelervaring' voor een betaalbare prijs. De presentatie en het aanbod voldoen zeker. Ik heb de lakens nog maar weken dus ik kan nog niets zeggen over de duurzaamheid. Maar het materiaal, het aanvoelen, kleur ed. zijn erg aangenaam en mooi.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Antwerpen - september 14, 2021
10

Heerlijk materiaal en snelle bezorging.

Wij hadden al eerder een hoeslaken gekocht en die bevalt super goed. Het materiaal geeft een heerlijke luxe gevoel, is zacht, koel en toch niet koud. We slapen als roosjes! Terwijl het duidelijk op de website staat vermeld, had ik het beddengoed per ongeluk toch een keer te heet gewassen (90gr) en dat vindt het materiaal geen goed idee. Vervolgens blijft het namelijk enorm pluisjes afgeven na het wassen. Vandaar een nieuwe besteld. Groeten van een fan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - september 14, 2021
7

Mooi beddengoed

Helaas heb ik mijn bestelling retour gezonden daar de kleur niet past het hoeslaken. Recent nieuw bed gekocht met een splittopper waardoor de Precale katoen hoeslaken niet meer te gebruiken is.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Aalsmeer - september 14, 2021
10

Fantastisch goed

De dag na mijn bestelling werd het bezorgd. Zeer verzorgd verpakt in goud sitspapier . De kwaliteit is overeenkomstig wat JOARZ beloofde : zeer goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - september 13, 2021
8

heerlijk materiaal om op en onder te liggen!

1e keer hier besteld, voelt heerlijk zacht aan. Beetje jammer dat er alleen keuze is uit 4 effen kleuren en geen dessin
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heenvliet - september 13, 2021
10

Top kwaliteit!

Wat een prachtig dekbedovertrek. Niet goedkoop, maar geweldige kwaliteit!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vught - september 13, 2021
8

Heel fijn dekbedovertrek

Alleen jammer dat zwart soort donker grijs was.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Woerden - september 13, 2021
9

Een goede ervaring met Joarz

De dekbedhoezen zijn snel geleverd en ook keurig ingepakt in dozen. Het materiaal van de hoezen zijn zoals de site het vermeldde, mooie kleur en een fijne en zachte stof. Het ziet er echt 'rijk' uit op het bed. Ik koop zeker nog enkele hoezen in andere kleuren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stompetoren - september 13, 2021
9

Mooi materiaal en snelle levering

Erg mooie stof
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - september 13, 2021
10

onwijs goeie service!

hele goeie service toen online bestellen even een keer niet lukte! heerlijk beddengoed! al 3 x besteld!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- zoetermeer - september 13, 2021
10

Weldaad

Prachtige stof ,blijft mooi en slaapt heerlijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - september 13, 2021
10

Echt heerlijk!! Wil niet anders meer!!

Echt wat slaapt dit heerlijk. Ik wil niet anders meer. Ga gelijk nog een set bestellen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - september 12, 2021
9

Geweldig

Wat een heerlijk dekbedovertrek. Ik ga zeker voor de winter ook een hoes aanschaffen en en voor de loge.s. En een prettige bijkomstigheid is dat de hoes , zonder droogtrommel, snel droog is en strijken niet persé nodig is
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Overveen - september 12, 2021
10

Heerlijk koel slapen

Hoogwaardig katoen , luchtige en koele stof. Zeer geschikt voor warme slapers
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schiedam - september 11, 2021
9

Aangename lakens en mooie kleuren

Heb mijn gezin voorzien van nieuwe dekbed sets en nu wijzelf nog. Allen content.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stabroek - september 11, 2021
10

Heerlijk fris

Wij zijn dol op het percale beddengoed van Joarz. Heerlijk fris en we voelen het duidelijk als we een keer ander beddengoed hebben (veel minder zacht en glad).
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Noordwijk - september 11, 2021
10

Super snelle service. (Dag na bestelling al binnen).

Fantastisch mooi beddengoed. Klopt wat er op website van JOATZ staat. Superkwaliteit. Én snelle service. De dag na bestelling order al binnen. TOP!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hendrik-Ido-Ambacht - september 11, 2021
9

Super mooi!!!!

Ik vind het ontzettend mooi materiaal en ook de kleur is geweldig! (Goud)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veldhoven - september 11, 2021
9

goede kwaliteit voor een goede prijs

slaap echt fijner en comfortabel, zowel laken als dekbedhoes
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leusden - september 11, 2021
10

Snel en prima kwaliteit

Wilde graag iets met een satijngevoel en heb dat bij JOARZ gevonden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schoonhoven - september 11, 2021
10

Gewoon geweldig!!

Het is precies zoals het artikel omschreven is: SUPERCOOL!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogvliet - september 10, 2021
8

Heerlijk slapen

In het begin moest ik wel wennen. Ne slaap ik heerlijk. Wel is 's ochtends je hoeslaken helemaal in de kreukels.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maassluis - september 10, 2021
10

Het hoeslaken dat ik heb besteld ( percale) is heel mooi. Prachtige katoen

Mooi product. Iets meer kleurkeuze zou nog mopier zijn
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Steenderen - september 10, 2021
10

Heerlijk slapen

Goede kwaliteit en prachtige kleuren
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heemstede - september 10, 2021
10

Geweldig beddengoed

Wat een heerlijk zacht beddengoed. Mooie stof, snel geleverd en super zacht. Genieten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - september 10, 2021