Hoe u JOARZ ervaart, is voor ons het belangrijkste!

9,3 3173 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
10

Fijn

Heerlijke zachte dekovertrekken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Valkenswaard - mei 13, 2021
10

Prachtige stof

Wat een mooie stof die satijnkatoen! Nog nooit zo’n mooie gladde stof tegen gekomen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Woerden - mei 13, 2021
8

Super fijn dekbedhoes!

Top
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oosthuizen - mei 13, 2021
10

Mooie kwaliteit en comfortabel

Mooi, kwaliteit en comfortabel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - mei 13, 2021
9

Goed

Goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwijndrecht - mei 13, 2021
10

Prima product, prima service

De satijn geweven katoen producten slapen heerlijk. Als er al een minpuntje is, dan zijn het de kleuren van de foto's op de website. Voor de donkergrijze komt door in ieder geval niet overeen met de foto. Niettemin, prima product.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer - mei 13, 2021
9

Mooie verpakking en snel geleverd.

Mooie kwaliteit en mooie kleur.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Santpoort-Noord - mei 13, 2021
10

Aandacht voor service en kwaliteit

Alle details kloppen en tonen zorg voor klanttevredenheid
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - mei 13, 2021
10

Geweldig

Prima dekbedden en snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amstelveen - mei 13, 2021
7

Matig tevreden zie verhaal hieronder

Heerlijke gladde lakens maar.... Ze, de hoeslakens , zijn veel te groot. Maat 90x200 is zowel in de breedte als in de lengte veel te ruim waar door ze niet lekker strak om de matras zitten. Ik geef toe, mijn matras is 80 breed, maar 90 hoeslaken zou iets te breed zijn en deze zijn echt veeeel te breed en ook te lang. 80 breed was geen keuze. Ook stond er geen matrsdikte bij. Mijn matras is 25 cm. dus dat moest geen probleem zijn Jammer
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zeist - mei 13, 2021
10

Snelle levering, heel mooie verpakking,.

Heel goed en leerzaam verhaal over het product.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geldrop - mei 13, 2021
9

Super mooi

Ziet er top uit. Voelt heerlijk. Maat van de bedhoes is perfect. Past ruim om het matras.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Reeuwijk - mei 13, 2021
10

Ik wil niet anders meer

Gewoon doen . En dan kom je maar tot 1 conclusie, katoen-satijn waarom heb ik niet eerder bij JOArz besteld. Prijs kwaliteit zijn gewoon top( goedkoper bij andere kan altijd, maar dat merk je dan in de kwaliteit). Hier weet ik wat ik besteld, het is gewoon goed en we slapen nu heerlijk!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kortenhoef - mei 13, 2021
10

Nooit gedacht dat mooi beddengoed zoveel verschil zou maken!

Ik heb het satijnen beddengoed gekocht. Heerlijk zacht en vooral glad, en met name dat laatste ervaar ik als erg comfortabel. Jezelf omdraaien in bed lijkt veel makkelijker te gaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hendrik-Ido-Ambacht - mei 13, 2021
10

Verwennerij

Wat een prachtige lakens, ziet er prachtig uit en komt als een persoonlijk cadeautje binnen. Ik ben super enthousiast en kan iedereen de lakens aan bevelen! Slaap nu als een prinses
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alkmaar - mei 12, 2021
10

Luxe uitstraling, aangenaam voor het oog én heerlijk om in te liggen

Prettig verrast door de mooie kleuren. Lava smoke besteld (ziet er op de website zwart uit), maar gelukkig bleek dat een donkere metaalachtige kleur te zijn. Gecombineerd met light grey (zilveren uitstraling). Heel erg blij mee. En ook heel belangrijk ... het dekbed is nu veel aangenamer om in te liggen door de fijne stof.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - mei 12, 2021
7

Fantastische stof, een zalig gevoel

De stof voelt gewoon zalig aan, zowel mijn echtgenoot als ikzelf zijn hier razend enthousiast over Echter de hoeslakens zijn vrij groot. Ik ben wel gewoon om steeds stretch te nemen, en die passen perfect aan. Maar ondanks dat ze groot zijn, liggen ze heerlijk Wij zijn al bij al heel blij met onze eerste aankoop en we zullen zeker nog een dekbedovertrek bestellen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meerbeke - mei 12, 2021
10

Perfecte kwaliteit voor een goede prijs

Perfecte kwaliteit voor een goede prijs
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal - mei 12, 2021
9

Echt heerlijk beddengoed, wil niet anders meer!

Al diverse dekbedovertrekken en hoeslakens besteld, altijd keurige levering en service. Na veel wassen ziet het er nog steeds fantastisch uit en het blijft zacht aan voelen. Raad het iedereen aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Soest - mei 12, 2021
8

Luchtig, fris dekbedovertrek!

Precies zoals ik verwacht had. Netjes verpakt, goede service. Overtrek is fijn; koel als je instapt en past zich goed aan aan omstandigheden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bavel - mei 11, 2021
8

Mooi en heerlijk beddengoed

Fijn beddengoed en ziet er mooi uit. Het zou er echter nog luxer uitzien met een fraai afgezette rand rondom de dekbedhoezen en slopen. Ik ga in de toekomst zeker opnieuw beddengoed van Joarz kopen en maak graag reclame voor deze fijne kwaliteit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Duiven - mei 11, 2021
10

heerlijk slapen

De hoeslakens voldoen helemaal aan wat op de site wordt beloofd: prachtige kwaliteit. Voelbaar zacht. Prima prijs-kwaliteit verhouding.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rosmalen - mei 11, 2021
9

Prachtig product vlot geleverd

Als extra bonus kwam het dekbedhoes prachtig verpakt aan in een goudkleurig papiertje - ik ben meteen op zoek gegaan naar goudkleurige kussenslopen want het kleurde zo mooi bij het terra kleurige bekdebhoes! De hoes bevalt goed, hij knispert inderdaad zoals in de omschrijving.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enumatil - mei 11, 2021
10

Zeer fijne kwaliteit

Het voelt heerlijk om tussen deze lakens te liggen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sneek - mei 11, 2021
10

Wooooow

Het is een feest om hier onder te slapen. Het is net of je in een hotel slaapt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maasdijk - mei 11, 2021
10

Zalig beddengoed, No more Words needed!

Zalig beddengoed! No more words needed!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bilzen - mei 11, 2021
8

Redelijk

Ik heb mijn hoeslaken nu pas gepast en in gebruik genomen. Ik vind het wel erg lang want mijn bed is 2 meter en blijft er dus toch 10 cm over. Dus het is erg ruim.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - mei 11, 2021
10

Mooi!

Snel ontvangen en mooie kwaliteit idd. Valt wel groot uit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Winterswijk - mei 11, 2021
10

heerlijk

goede kwaliteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schaijk - mei 11, 2021
8

Dit beddengoed slaapt heerlijk!

Fijne zachte stof en mooie kleur. Het geeft een luxe gevoel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brabant - mei 11, 2021
10

Heerlijk

Wat een fijne stof! We hebben heerlijk geslapen, er volgen meer bestellingen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht - mei 11, 2021
8

Uitstekend

Er was iets mis met de eerste zending maar dat is heel goed opgelost. Ik ben blij met de aanschaf van mijn laken, mooie stof en pracht kleur.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - mei 11, 2021
10

Droombeddengoed

Het bestelde beddengoed werd de volgende dag reeds bezorgd en voldoet aan mijn verwachtingen. De stof voelt luxe aan en is een genot om onder te liggen en ook om naar te kijken. Van dit soort kwaliteit beddengoed heb ik altijd gedroomd en heb ik nu voor een betaalbare prijs op mijn bed liggen. Superfijn. Ik ben er héél erg blij mee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - mei 11, 2021
10

Mijn donzen dekbed voelt zich enorm thuis in deze prachtige JOARZ overtrek

Hartverwarmend en huidverkoelend zijn woorden die volledig van toepassing zijn op de verfrissende stof, die mijn dekbed omhult. Mijn slaap kwaliteit is daardoor top! Er gaat niets boven JOARZ!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - mei 10, 2021
10

Heerlijk koel

Geeft het fijne Luxe gevoel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maasland - mei 10, 2021
7

Mooi materiaal

Je voelt de kwaliteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 's-Gravendeel - mei 10, 2021
10

Uitstekende kwaliteit en zeer comfortabel.

Uitstekende kwaliteit en zeer comfortabel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oldenzaal - mei 10, 2021
10

Heerlijk dekbed!

Ik heb de katoen satijnen versie aangeschaft in de kleur golden rush. Ben er blij mee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede - mei 10, 2021
6

Mooie kwaliteit

je ziet elke vlek op het materiaal, heb altijd iets vets op m'n lippen, is een drama met deze vlekken. Als je nooit iets vets gebruikt, prima!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- hilversum - mei 10, 2021
10

Mooi verpakt en prima productie

Mooi goudkleurig hoeslaken die ook met zorg is verpakt en verzonden. Prima dus.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lemelerveld - mei 10, 2021
8

Mooi en lekker dekbed

Mooi en lekker dekbed. Ben niet gewend mijn hoezen te strijken, moest nu wel aan de slag voordat het op bed ging.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kampen - mei 10, 2021
10

Snel en heerlijke kwaliteit

Bijzonder mooie kwaliteit voor een goede prijs! Zeker niet de laatste keer dat ik bij Joarz besteld heb.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Loosdrecht - mei 10, 2021
6

Nog onbekend

Heb het hoeslaken nog niet in gebruik, kan dus nog geen oordeel geven. Doe dit later
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amstenrade - mei 10, 2021
10

Goede service, heerlijk beddengoed

Goede service, heerlijk beddengoed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - mei 10, 2021
9

Fijn materiaal en snelle levering

Sympathiek bedrijf met dekbedovertrekken van goede kwaliteit. Fijne ervaring om onder dit dekbedovertrek te slapen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede - mei 10, 2021
10

Heerlijk!

Wij waren heel erg benieuwd, maar slaapt heerlijk, zeker de moeite waard!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schermerhorn - mei 10, 2021
10

Top!!

Wat een heerlijke satijne dekbedhoes ! Een feestje om naar bed te gaan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud Zuilen - mei 10, 2021
9

Heerlijk!

Het percal katoenen overtrek voelt dagenlang knisperend frisgewassen aan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede - mei 10, 2021
10

Super product en service!

Heel tevreden, duidelijke website, snel geleverd. Ook mooi ingepakt! En heel tevreden met het product!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sneek - mei 10, 2021
10

Fantastisch

De levering, de verpakking, de leuke ‘berichtjes’ en dan het daadwerkelijke beddengoed: zo fantastisch! En daarna....het slaapt heerlijk! Zeer tevreden dus.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - mei 10, 2021