• Vandaag besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug
  • Gratis verzending vanaf €49,95

Lees hieronder de reviews van onze klanten!

9,3
Laatste beoordeling: 3 dagen geleden

Onze reviews zijn beoordelingen van bestaande klanten. Zij ontvangen hiervoor 15% korting op hun volgende aankoop.
10

Prima en redelijk geprijsd beddengoed

Ik ben erg tevreden over het beddengoed van Joarz, en ook over de snelle service van Joarz. Het katoen-percale is zoals beloofd: knisperend en luchtig. Erg fijn! (Graag gewone lakens van dezelfde stof aan het assortiment toevoegen, en dan ben ik helemaal om.)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ROTTERDAM - 19 juli 2024
7

Mooie overtrekset

Alleen iets aan de dure kant. Keuze is ook vrij beperkt bij bepaalde maten
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wommelgem - 19 juli 2024
10

Mooi zacht materiaal

Uitstekend
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Malden - 19 juli 2024
10

Top bedrijf

Ik heb al jaren beddengoed van Joarz. Zomers de koele percale katoen en s’ winters de satijnen versie. Daardoor graag gebruik gemaakt van de korting die aangeboden werd. Nu krijgen ook mijn logees dit heerlijke beddengoed. Joarz beddengoed is echt een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schagen - 18 juli 2024
10

mooie producten en de volgende dag geleverd

mooi beddengoed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- PIJNACKER - 17 juli 2024
10

Correct

Correct
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Pelt - 16 juli 2024
10

Mooie kwaliteit!

Precies wat ik graag wilde, krakend, wit en mooie kwaliteit, blij mee!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Emmen - 15 juli 2024
10

Heerlijke katoen

De lakens voelen heerlijk!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 14 juli 2024
10

Super lekker beddengoed

Snelle service, kwaliteitsproduct en klantvriendelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Houten - 13 juli 2024
10

Geweldig beddengoed

De stof is echt geweldig. Je slaapt er heerlijk Onder.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 12 juli 2024
7

Lekker beddengoed

Het was mij onduidelijk hoe ik gebruik kon maken van de actie1+1. Na contact met de klantenservice werd dat opgelost. Het beddengoed is zo prettig dat wij het graag gebruiken. De website vind ik niet duidelijk, zie bovenstaande. Blijft nog dat ik geen verschil zie tussen een hoeslaken en een topper?
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Delft - 11 juli 2024
10

Fijne kwaliteit

De hoeslakens passen goed om de matrassen. Ik heb 6 stuks 1 persoonslakens ontvangen, waarvan 2 met een wat lichtere streep op een vouwrand, misschien verschoten? Maar vanwege de aanbieding 1 + 1 ga ik niet klagen. Hoop niet dat het daardoor eerder slijt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJsselstein - 10 juli 2024
10

Fantastisch!

Prachtige stof. Blijft goed in de was...geen krimp. Mooie kleuren Ik heb nu meen ik... 5 sets van 2 onderlakens van Joarz. Tóp! Geen andere meer voor ons
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Emmen! - 9 juli 2024
10

Gewoon super goed

Heb nu al 6 combi kleuren In de winter perfect warm Inde zomer perfect koel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Budel-Schoot - 9 juli 2024
10

Heerlijk slapen

De stof voelt echt lekker aan tegen mn huid! Het is m’n lievelingslaken en matrasovertrek.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 8 juli 2024
7

Prachtige kwaliteit hoeslaken.Alleen jammer dat ik geen dekbedovertrek kon bestellen van satijn kato

Met wat ik ontving zeer tevreden. Jammer dat bestellen satijn katoen dekbedovertrek niet lukt. Mvg
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Castricum - 8 juli 2024
10

Heel fijn beddengoed

Ik bestel al een paar jaar al mijn beddengoed bij Joarz. Vooral de katoenpercale is heerlijk in het voorjaar en de zomer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haren - 8 juli 2024
10

Top kwaliteit.

Hoeslaken en dekbed overtrek van katoen percel. Super zacht en koel, mooie kwaliteit. Na een dag geleverd. Zeker aan te bevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hia - 7 juli 2024
9

Heerlijk beddengoed

Percale katoen gekocht lekker koel slaapt fantastisch op warme dagen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 6 juli 2024
9

Heerlijk luxe beddengoed

Fijne stof in mooie kleuren. Order is heel snel bezorgd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 3 juli 2024
10

Geweldig fijn beddengoed

Snelle levering en heerlijk zacht beddengoed met een goede kwaliteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hulsel - 1 juli 2024
10

Goede en mooie kwaliteit

Voor het eerst besteld bij JOARZ. Hiervoor belde ik eerst voor advies en ben goed geholpen. Inmiddels erg blij met de bestelling, hoeslaken is zacht en fris en blijft vooralsnog na een paar keer wassen goed aanvoelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lisse - 1 juli 2024
8

Prima beddengoed

Fijn beddengoed. Ik heb zowel de satin sls de cotton variant en ben heel tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Coenen - 1 juli 2024
10

Super kwaliteit

Heerlijke percal lakens. Kussen en dekbed. In een woord geweldige kwaliteit tegen een heel betaalbare prijs. En de service van Joarz is om geweldig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 30 juni 2024
8

Heerlijk materiaal blijft mooi goede kwaliteit

Heb wit Egyptische katoenen dekbedovertrekken ik leg ze op ik was ze en leg ze weer op. mooie en goede kwaliteit katoen. Gewoon super. Goed product duurzaam.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vaals - 24 juni 2024
10

Prima

Comfortabel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoorn - 21 juni 2024
10

Vurrukuluk slapen.

Wij hebben een salonwagen die aan touristen wordt verhuurd met een kingsize bed en beddengoed van Joarz. Alle gasten geven aan nog nooit in zo'n lekker bed te hebben geslapen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Koudekerke - 20 juni 2024
10

Toppers

Geweldig overtrek.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heesch - 18 juni 2024
10

Geweldig bedrijf.

Prachtige kleuren en super kwaliteit. Snelle levering. Bovendien een zeer prettige behandeling.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lunteren - 14 juni 2024
10

Goede kwaliteit

En goede service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 14 juni 2024
8

Goede kwaliteit stof

Ik heb de verkeerde hoezen bestelt , omdat als je op groen drukt de site automatisch naar de percerale katoen overspringt … maar dat doet niks af aan de kwaliteit van de stoffen echter ik had liever satijn katoen gehad …maar die verkopen jullie niet meer in die kleur helaas.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuw vennep - 14 juni 2024
7

Prima

Mooie kwaliteit en prijs is ook redelijk!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dongeb - 11 juni 2024
10

Heerlijke stof, ontzettend blij mee

Snelle levering, mooi laken!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 8 juni 2024
9

Wederom goede levering

Al een aantal bestellingen gedaan en allemaal zijn ze top. Goede kwaliteit en snel in huis.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 7 juni 2024
10

Geweldige kwaliteit!

Ik heb de satijn katoenen dekbedovertrek. Fijne zachte stof en vooral mooie kleuren. Ik ga nu nog sparen voor nog en set dekbedovertrekken!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Diepenveen - 7 juni 2024
10

Heerlijk zacht!

Het beddengoed is heerlijk zacht en van mooie kwaliteit. Van de kleuren moet je houden, maar wit is altijd goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiderdorp - 7 juni 2024
9

heel fijn beddengoed

de kwaliteit en de kleuren zijn prachtig, jammer dat niet alle maten op voorraad zijn
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stein - 7 juni 2024
10

Heerlijke lakens en hoeslakens

Materiaal voelt lekker zacht en erg luchtig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 4 juni 2024
9

Veranderd?

Super fijn merk ondanks dat ik m'n laatste hoeslaken anders vond aanvoelen hebben ze mij aan de telefoon super fijn en vriendelijk geholpen. Dit is nog steeds het fijnste merk voor op je bed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwijndrecht - 14 mei 2024
10

Grandioos

De laatste keer de zelfde groene aan gekocht en de kleur van de eerste aan schaf nog precies het zelfde ...
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerend - 12 mei 2024
10

Heerlijk

Hoeslaken gekocht fijn materiaal en prima maat Voering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Someren - 6 mei 2024
10

Zeer tevreden

Heel fijne producten netjes en snel geleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kr ad lek - 6 mei 2024
1

Te weinig stof om onder topper te kunnen steken

Ik ben helemaal niet tevreden over het hoeslaken dat ik heb gekocht voor een topper. Ik had al eerder een hoeslaken bij Joarz gekocht en was daar zeer tevreden over. Maar nu niet meer. De stof om onder de topper te steken, is veel te beperkt. Voorheen was er veel stof en nu nauwelijks. Ik heb het oude en nieuwe hoeslaken vergeleken en het scheelt 14cm aan iedere kant. Het hoeslaken blijft nu daarom niet onder het topper zitten. Ik heb hier contact over gehad en een nieuwe opgestuurd gekregen. Maar die heeft natuurlijk hetzelfde probleem. Ze zijn helaas gaan besparen op de hoeveelheid stof.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Leiden - 5 mei 2024
8

Prachtig glansrijk katoen

Jammer dat de prachtige glans er na verloop van tijd af gaat
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Huizen - 5 mei 2024
10

Top

Mooie kwaliteit snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den rijn - 5 mei 2024
8

Mooie spullen

Mooie spullen, de glans gaat er wel na een tijdje vanaf (wij hebben katoen-satijn), maar dat is prima. Blijft mooi verder
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Harderwijk - 5 mei 2024
9

Heerlijk Lux beddengoed waar je blij van wordt.

De kwaliteit is super mooi. Het voelt heerlijk aan en het staat heel mooi.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ouderkerk aan de Amstel. - 5 mei 2024
10

Prima kwaliteit voor eerlijke prijs

percale-katoen en katoen- satijn bij JOARZ gekocht, beide zijn prima !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heesch NL - 5 mei 2024
9

Heerlijke om onder te slapen. Je wilt niet meer anders !

Hoge kwaliteit voor een goede prijs. Snelle levering en keurig verpakt. Zeer tevreden klant.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwkoop - 5 mei 2024
10

Prachtige kwaliteit en kleuren.

Heerlijk beddengoed met prachtige kleuren. Een slaapkamerfeestje!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lunteren - 5 mei 2024
X
Dekbedovertrekken

140 cm breed x 220 standaard Nederlands eenpersoons dekbedovertrek
200 cm breed x 220 standaard Nederlands tweepersoons dekbedovertrek
240 cm breed x 220 lits-jumeaux – breed Nederlands tweepersoons dekbedovertrek
260 cm breed x 220 brede lits-jumeaux – XXL Nederlands tweepersoons dekbedovertrek

De totale lengte van de overtrek incl. instopstrook is 260cm
De overtrekken worden geleverd met kussenslopen van 60x70cm

Kussenslopen

60 cm x 70 cm standaard Nederlands kussensloop

Hoeslakens

90 cm breed standaard Nederlands eenpersoons matras
160 cm breed standaard Nederlands tweepersoons matras
180 cm breed breed Nederlands tweepersoons matras

Verkrijgbaar in de lengtematen 200cm, 210cm en 220cm
Geschikt voor matrassen met hoekhoogtes tot 30cm
Voorzien van elastiek rondom, zodat de hoeslaken goed op zijn plaats blijft

Topper hoeslakens

90 cm breed standaard Nederlands eenpersoons matras
180 cm breed breed Nederlands tweepersoons matras

Verkrijgbaar in de lengtematen 200cm, 210cm en 220cm
Geschikt voor topmatrassen met een dikte tot 10cm
Voorzien van elastiek rondom, zodat de topper goed op zijn plaats blijft