Hoe u JOARZ ervaart, is voor ons het belangrijkste!

9,3 2804 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
10

Nooit meer iets anders

Pas verhuisd, nog maar 1 set kunnen kopen. Soms het dekbed niet op tijd droog omdat ik zonder wasdroger moet drogen. Dus 1 keer een oude set op het bed. Dan weet je dat je verslaafd bent dus gauw een tweede set gekocht!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- naaldwijk - april 15, 2021
9

Snelle levering. Fijn en mooi product.

Ik ben erg blij met mijn dekbedovertrek.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hardenberg - april 15, 2021
10

Eindelijk ons hotelbed!

Na een tijdlang zoeken, kwam ik uit bij Joarz en heb er geen seconde spijt van. Zo lekker heb ik buiten goede hotels nooit geslapen. Echt heerlijk!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 15, 2021
10

Heerlijke lakens en dekbedovertrekken

Prima service en fijne lakens e. d
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waalre - april 15, 2021
10

Heerlijke dekbedovertrek

We kunnen heerlijk erin slapen. Onze kinderen willen ook graag erin slapen :). Kortom, zeker een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - april 15, 2021
10

TOP !

Zeker voor herhaling vatbaar !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kessel LB - april 15, 2021
9

Heel goed!

Prachtige, comfortabele lakens, ben er heel blij mee!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den Rijn - april 15, 2021
10

Mooie en zeer hoogwaardige hoezen

Geïntrigeerd door advertenties oa in FD, besloten we, toen er een set in een bijzondere kleur op social media langs kwam, het eens te proberen. En dus was de bestelling vlug geplaatst. Levering volgde relatief snel. De set was perfect. Mooie en bijzondere kleur. Uitzonderlijk mooie stof en mooie verwerking. We zijn er dan ook echt blij mee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leusden - april 15, 2021
10

Is niet wat ik ervan verwachtte

Ik dacht dat het satijn warmer zou aan voelen! Ik heb die ervaring wel bij andere! Vindt het erg jammer en ga het zelf niet gebruiken!ben erg kouwelijk vandaar!jammer!!!
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Waalwijk - april 14, 2021
10

Heerlijk beddengoed!

Heerlijk glad en soepel beddengoed. We hebben een nieuwe slaapkamerinrichting en daar past het golden dekbedovertrek echt fantastisch bij. Ik ben zeker ook nog benieuwd naar de knisperende variant die ze verkopen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijkerk Gld - april 14, 2021
10

Goede prijs/kwaliteitverhouding

We hebben een deken van 260x240 cm waarvoor het lastig is om beddengoed te vinden, zeker met instopstrook. Nadat ik een bericht had gestuurd kreeg ik snel antwoord waarin werd aangegeven dat er standaard extra lengte is wat ingestopt kan worden. Toch nog een tijdje over nagedacht omdat het beddengoed iets duurder is dan waar we de vorige set vandaan hadden maar waar we eigenlijk niet tevreden over waren. Uiteindelijk toch besloten om te bestellen en het pakketje was heel snel verstuurd! Aan het beddengoed is te zien en te voelen dat het goede kwaliteit is. De kleur is heel mooi en het voelt heel fijn aan. Geen doorschijnende stof en het voelt erg fijn. We zijn erg blij met de aankoop!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - april 14, 2021
10

echt een feest de satijnen lakens van JOARZ

Omdat mijn katoen-satijnen hoeslaken me zo enorm goed bevalt wilde ik ook een katoen-satijnen dekbedovertrek. Alleen mijn favoriet "Blue Dream" is niet meer leverbaar in de maat 200x200/220. Na overleg met Erna van Joarz ontstond het idee om te overleggen met de uitstekende Turkse kleermaker die wij hier in de stad hebben. Hij kon tegen een kleine vergoeding het dekbedovertrek 260x200/220 inkorten tot 200x 200/220. Ik ben nu letterlijk en figuurlijk in de wolken. Dank Erna voor het meedenken. De katoen-satijnen lakens van JOARZ zijn absolute aanraders. Mariel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veghel - april 14, 2021
9

Prima afhandeling van een goed product.

Prima afhandeling van een gied product. Gelukkig geen Ali toestand!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Landgraaf - april 14, 2021
10

wat een prachtige kwaliteit.

Alleen al wanneer je de bestelling ontvangt is een feestje. Zo mooi verpakt. En dan de kwaliteit voelen, de kleur bewonderen...Nu ligt het op bed, met een hoeslaken dat eindelijk om de matras past (30cm. diepe pockets!), een dekbedhoes dat me blij maakt als ik de slaapkamer binnen kom. Een absolute aanrader!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Monnickendam - april 14, 2021
9

Heerlijk

Het is echt heerlijk en ontspannen slapen ! Nooit gedacht dat het zoveel scheelt qua comfort vergeleken met een gewoon dekbed/hoeslaken! Heb er meteen twee besteld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Loo - april 13, 2021
10

Fijne hoeslakens

Fijne hoeslakens, goede kwaliteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bunne - april 13, 2021
10

Perfect!

Snelle levering en mooi product
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - april 13, 2021
10

Zalig en zacht slapen

Zalig zacht en beloofd wat er staat vermeld. Zou zeker nog keer kopen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht - april 13, 2021
9

top product prijs kwaliteit

top
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - april 13, 2021
8

Goed

Top kwaliteit beddengoed en heerlijk zacht!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - april 13, 2021
4

Slecht

Mooi dekbed besteld. Snelle en xorrecte levering. Alleen kleur valt tegen. Terugsturen op eigen kosten. Nu al 2 weken niets van gehoord. Jammer. Het is niet goedkoop.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Plaats - april 12, 2021
8

Royaal

Een echt hotel gevoel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 12, 2021
10

Nooit meer een slapeloze nacht

Fantastisch luxe knisperend beddengoed, blijft na wassen perfect in vorm. Overzichtelijke site, snelle service !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Noordwijkerhout - april 12, 2021
10

Prachtig beddengoed en goede service

Heerlijk beddengoed, mooie kleuren. Zowel de zachte als iets stevigere stof is fijn. Voor elk wat wils. Wordt bezorgd in mooie verpakking, een cadeautje om te krijgen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 12, 2021
10

Mooie materialen en snelle levering!

Wij hebben voor de 2e keer hoeslakens en een dekbedovertrek besteld. Heerlijk zacht materiaal waardoor je met veel plezier tussen de lakens schuift. Niet goedkoop, maar wel betaalbaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorschoten - april 12, 2021
1

Te veel losse draadjes en het stof vind ik prijs/ kwaliteit erg duur

Jammer het ziet er heel mooi uit op de foto maar mij valt het tegen ......prijs/kwaliteit
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Weert - april 12, 2021
4

Teleurgesteld

Helaas zijn de onderlakens na 1 wasbeurt gekrompen en passen niet meer over mijn bed. Gewassen op 40 graden en aan de lijn gedroogd
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Geertruidenberg - april 12, 2021
10

heerlijk zacht slapen en makkelijk dat de hoezen en dekbedovertrek in de droger kunnen.

het enige wat ik niet snap dat er staat op 40 graden wassen op het product maar dat het ook op 60 graden mag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bedum - april 12, 2021
10

mooie kwaliteit en superfijne service

Eindelijk vond ik de ideale dekbedhoezen; precies zoals gezegd; lekker knisperend , licht materiaal maar toch stevig. Daarbij drogen de lakens, na het wassen ook heerlijk snel! (ik gebruik geen wasdroger). Ook de service van Joarz was super! snelle levering en oplossingsgericht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waalre - april 12, 2021
10

Luxe

Ik ben een groot fan van de katoen-satijnen dekbedovertrekken van Joarz! Ze voelen ontzettend luxe aan, erg zacht. Ook hoef je ze maar amper te strijken, zelfs als ze rechtstreeks uit de droger komen. En de klantenservice is erg goed bereikbaar; aan een eerdere bestelling wilde ik nog wat toevoegen en dat werd meteen geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Valkenswaard - april 12, 2021
8

Een heerlijk zacht dekbedovertrek in een prachtige kleur!

Snelle service en een heerlijk zacht dekbedovertrek in een prachtige kleur! Zo fijn dat ik er binnenkort nog 1 bestel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zeist - april 12, 2021
10

Heerlijk dekbed

Wij zijn erg tevreden. Alsof we in Oostenrijk in hotel liggen. Fijne en mooie kwaliteit. Bestellen zeker nog een keer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - april 12, 2021
10

Uitstekende service!

Dekbedovertrekken percal zijn super!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerend - april 12, 2021
10

Héérlijk dekbedovertrek

Vorige week voor het eerst besteld bij Joarz. Snel geleverd, mooie kleur en voelt heerlijk aan! Nu maar hopen, dat jullie met meer kleuren/dessins komen in deze kwaliteit. Ook hoeslakens voor toppers zou fijn zijn!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Badhoevedorp - april 12, 2021
6

valt wat tegen.

De eind controle van het product kan beter. Ik heb een dekbedhoes en hoeslaken besteld van de kleur champagne. Bij het uitpakken van de dekbed hoes zag ik dat er allerlei rafeltjes en stikdraden niet waren verwijderd. Dat vind ik een slechte zaak . Het materiaal van de lakens ziet er wel goed uit . Maar dat is persoonlijk. Het kreukt wel een beetje . Tevens zou het handig zijn als er aan de bovenkant van de zijnaden een kleine opening zit , is handiger met het opmaken van het dekbed. Dan kun je namelijk het dekbed ook vasthouden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- amstelveen - april 12, 2021
8

Heerlijk. Verder geen woorden nodig

Héérlijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Benschop - april 12, 2021
9

mooie snelle levering. prachtig product.

Ik vind de dekbedovertrekken en hoeslakens echt fantastisch. ik zag de advertentie op FB. Snelle levering op mijn bestelling. product voldoet meer dan goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn - april 12, 2021
10

Slaapt heerlijk

Het dekbedovertrek ( katoen perkal mintgroen is heerlijk luchtig, knisperend. Bijkomend voordeel : na wassen is het snel weer droog
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kloetinge - april 11, 2021
10

Super!

Great service, great quality. The satin-cotton sheets are amazing! After I slept one night one then I order another set the next morning
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 11, 2021
9

Heerlijk beddengoed

We slapen nu vijf dagen tussen het beddengoed van Joarz en het bevalt uitstekend. Dus binnenkort ga ik tweede set bestellen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuw Vennep - april 11, 2021
9

Echt lekkere lakens

Lakens zijn niet te warm en niet te koud. Ze voelen prettig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- SCHIEDAM - april 11, 2021
9

Lang gezocht naar een goed hoeslaken, eindelijk super tevreden

Lang gezocht en eindelijk een perfect hoeslaken gevonden!! Super tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leeuwarden - april 11, 2021
10

Super kwaliteit

Zeer zacht dekbed, echt heerlijk slapen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 11, 2021
9

Goeie service

Had compleet set besteld. Maar van satijnlaken had ik al bedenkingen maar omdat deze niet in percale te leveren was, toch geprobeerd. Satijn beviel toch niet, geretourneerd en onmiddellijk goed afgehandeld en geld teruggestort gekregen. Percale dekbedovertrek en hoeslaken van uitstekende kwaliteit. Meteen weer extra hoeslaken en extra kussenslopen besteld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - april 11, 2021
10

Heerlijk beddengoed!

Nog fijner dan verwacht, we slapen heerlijk. Net een hotel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oude Wetering - april 11, 2021
10

Super

Duidelijk en snel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Mollei 157 - april 11, 2021
10

Fantastische hotel kwaliteit!

Een katoen satijnen matrashoes besteld. De bestelling kwam binnen en al heel persoonlijk verpakt. Enige jammere is dat je het op 40 graden moet wassen, mijn andere beddengoed gaat altijd op 60. Ik hoop dat er in de toekomst ook hoezen komen voor topdekmatrassen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nootdorp - april 11, 2021
10

Wat een geweldige service geeft dit bedrijf!

Ik had een dekbedovertrek die wat onverklaarbare gaatjes vertoonde. Ik kreeg gelijk een heel nieuw set toegestuurd en mocht ook nog eens de andere houden( die ik gewoon om kan draaien) Wat een geweldig bedrijf is dit zeg!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alblasserdam - april 10, 2021
8

Mooie stof mooie kleur goede en snelle service

Heb t voor gebruik gewassen enigste nadeel dat t erg kreukels voor de rest top
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn - april 10, 2021
10

Heerlijke dekbedhoes

Ik heb deze dekbedhoes nu een paar weken en vind het heerlijk materiaal. Ben er blij mee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Prinsenbeek - april 10, 2021