Lees hieronder de reviews van onze klanten!

9,3 3601 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
10

geweldig

Geweldige kwaliteit, mooi merkje op het hoeslaken. Na het wassen, buiten drogen en zo weer op bed. Heerlijk!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- hem - juni 23, 2021
10

Hele fijne stof

Ik ben erg tevreden over het Egyptisch katoen voelt erg prettig aan .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ROTTERDAM - juni 23, 2021
10

Zeer mooie kwaliteit laken

Na een logeerpartij waren mijn man en ik zo enthousiast over het beddengoed dat wij op zoek zijn gegaan naar het merkje en vervolgens de site hebben gevonden en onze bestelling gedaan
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerlen - juni 23, 2021
10

Direct vanaf de eerste nacht, na in gebruik name, heerlijk geslapen.

Het dekbed val soepeltjes over het lichaam en bij het omdraaien stropt de deken niet meer op.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - juni 23, 2021
7

Prachtige dekbedovertrekken

Wij zijn heel blij met onze nieuwe dekbedovertrekken. De hoeslakens zijn comfortabel maar het elastiek houdt het hoeslaken niet strak genoeg om de matras. Hierdoor ziet het er helaas rommelig uit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maarssen - juni 23, 2021
9

Geweldig fijn dekbedovertrek Prima met een Hoofdletter P

Prima ervaring
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Luttenberg - juni 23, 2021
9

Top

Nu ook grijs genomen, schitterend
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Angeren - juni 23, 2021
10

Super kwaliteit en mooi!

Prachtige dekbedovertrekken en hoeslakens. Super kwaliteit. Ik slaap nu als twee rozen! Zowel de percale katoen als de de katoen satijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haren - juni 23, 2021
9

Eindelijk gevonden

Lang gezocht maar nu eindelijk gevonden. Mooi en lekker beddengoed!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoorn - juni 23, 2021
9

Heerlijk

Heerlijk cool
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - juni 23, 2021
9

Snel en zorgzaam

Ik stuurde een mail, om aan te geven dat ik twijfelde over de goede kleur. Binnen 5 minuten werd ik al gebeld!! Fantastische service!! Chapeau!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Slochteren - juni 23, 2021
10

Goed product, netjes afgeleverd

Blij met het percae onderlaken. Leuk verpakt en snelle levering!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - juni 23, 2021
10

Super dekbedovertrek

Het dekbed is mooi wit en blijft lekker aanvoelen alsof het net is gewassen. Niet te warm en niet te koud, echt bijzonder fijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- doorn - juni 22, 2021
8

Hele fijne dekbedhoes van katoen-satijn!

Hele fijne dekbedhoes van katoen-satijn!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Klaaswaal - juni 22, 2021
9

Heerlijk koele dekbedhoes en perfecte blauwe kleur

Heerlijk koele dekbedhoes en perfecte blauwe kleur. Ook nog eens binnen een dag geleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Baarland - juni 22, 2021
9

Fijne eerste kennismaking

Mooie kwaliteit van hoeslaken satijn
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hasselt - juni 22, 2021
10

Snel en kwalitatief zeer goed

Eerste keer een ander merk geprobeerd. Bevalt uitstekend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rosmalen - juni 22, 2021
10

Top allemaal.

Snelle levering, mooi ingepakt en een goed product. We slapen heerlijk op de hoeslakens.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Lier - juni 22, 2021
10

Keurig op tjd en snel geleverd

Vond het zo mooi verpakt met lint eromheen, zonde om uit te pakken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - juni 22, 2021
10

Fantastisch gevoel, ademend en zalig om in te slapen

Fantastisch gevoel, ademend en zalig om in te slapen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hengstdijk - juni 22, 2021
8

Heerlijk beddengoed!

Heerlijk ‘fris’ beddengoed om onder te slapen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den Rijn - juni 21, 2021
10

Supersnel

S avonds besteld en de volgende dag al in huis. Een heerlijk zacht hoeslaken. Blij mee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond - juni 21, 2021
8

Fijn product

Professionele organisatie
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - juni 21, 2021
10

Prima produkt.

Snelle levering, mooi produkt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lutjebroek - juni 21, 2021
10

Alleen maar lof

Goede prijs kwaliteit verhouding
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dinxperlo - juni 21, 2021
7

Fijne kwaliteit, snelle levering

Lakens en dekbedhoezen vullen heerlijk aan. Mooie kwaliteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- UDEN - juni 21, 2021
9

Hotel gevoel!

Op zoek naar een fris en licht dekbed voor de zomer! En deze bevalt heel erg goed!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - juni 21, 2021
9

Eindelijk een kans om mijn probleem op te lossen

pas een matras hoeslaken gekocht Egiptische percale en daar zit een heel lang verhaal aan vast van niet kunnen slapen tot vele uren wakker liggen en daar lijkt met dit laken een eind aan te komen inmiddels heb ik 2 lakens van die kwaliteit en heb er een week probleemloos tussen geslapen HEERLIJK. Op de website staat dit hoeslaken voor een matras van 2 tot 2,20 mrt. en dat is onzin dit laken is voor een matras van 2,20 mrt en als je het gebruikt zoals bij mij op een matras van 2mrt. dan houd je een 20 cm. over Natuurlijk kan je dat omslaan maar daarmee ben je de spanning kwijt .daarover heb ik gebeld en contact gehad met DebbyDieheeft mij een laken gestuurd met zij elastiek waarvoor hartelijk dank.want dat gaf mij de gelegenheid om nu tussen 2 lakens te slapen met bovengenoemd resultaat Het laken met zij elastiek past ook niet op een 2 mtr.maar met spanbanden kan ik me redden IK zou nog graag 1 of 2 goed passende hoeslakens willen voor een 2 mtr. matras en ook 2 bovenlakens van de egiptische percale en die hebben jullie niet op dit moment ,maar misschien veranderd dat en als jullie ze wel hebben geef mij aub een seintje want deze laken lossen voor mij een geweldig probleem op Bij voorbaat hartelijk dank Cornelis van der Klaauw
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Muideberg - juni 21, 2021
9

Het Percale hoeslaken voelt glad en fris aan.

Het Percale hoeslaken voelt zacht en fris aan, heel prettig met warm weer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - juni 21, 2021
9

Alles was zeer duidelijk uitgelegd

Topkwaliteit. Je krijgt wat er wordt voorgesteld. Duidelijke info, goede en snelle service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwheidestraat 36 3668 Niel-bij-As België - juni 21, 2021
8

Voelt lekker

A htergro d visie spreekt ook aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heeswijk-Dinther - juni 21, 2021
10

Mooi eerlijk product

Mooi beddengoed, nette prijs
Zou je ons aanbevelen? Ja
- maastricht - juni 21, 2021
10

Prima service en kwaliteit

Snelle levering, goede en mooie kwaliteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bussum - juni 20, 2021
10

Heerlijk luxe gevoel!

Dit beddengoed geeft je een heel luxe gevoel, heerlijk zacht en glanzend! Alsof je in een heel luxe hotel overnacht!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oldenzaal - juni 20, 2021
10

Het beste hoeslaken ooit

Ik ben echt blij, super zacht, heerlijk gevoel, het is gewoon wouw. Ga er nog een bestellen, geen gewone katoenen onderlaken
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Boxtel - juni 20, 2021
10

Een geweldige ervaring!

Bestelproces: heel soepel Bezorging: verrassend snel Pakket: verzorgd, luxe uitstraling met gouden verpakking Ervaring: super zacht, luxe, heel mooie kwaliteit Verder: mooi om er een persoonlijk kaartje van Jorien bij te mogen ontvangen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - juni 20, 2021
8

Prima kwaliteit

Mooie lakens, snel geleverd. Alleen jammer dat ik porto moest betalen toen ik ze wilde omruilen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - juni 20, 2021
10

Over gehoord. Voelt heerlijk aan.

Snelle en accurate levering. Erg tevreden over de kwaliteit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Udenhout - juni 20, 2021
8

Zeer goed

Een een persoons gekocht voor mijn puber zoon die alle hoeslakens te ruw vond. Een satijne gekocht. Heerlijk zacht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bunnik - juni 20, 2021
10

Superkwaliteit voor goede prijs

Heerlijk slapen onder het nieuwe dekbedovertrek katoen percale. Wat een heerlijke luxe en fris gevoel. En het ziet er ook nog geweldig uit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goor - juni 20, 2021
10

Uitstekend

Accuraat
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dieden - juni 20, 2021
9

Heerlijk dekbedovertrekset

Snelle levering; heerlijke kwaliteit, slaapt heerlijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Houten - juni 20, 2021
9

Super kwaliteit!

Prachtige kwaliteit en mooie kleuren
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud-Beijerland - juni 19, 2021
8

Oké

Vlotte levering....en een kadootje om de mooie set uit te pakken.....te wassen en op je bed te leggen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - juni 19, 2021
10

Mooi materiaal

Ze maken waar wat ze schrijven
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wageningen - juni 19, 2021
8

Producten voldoen aan de verwachting!

Wel een kanttekening bij het tweepersoonshoeslaken wat toch te groot is in de lengte voor een twee meter lang matras en daardoor niet goed aansluit en iedere keer recht getrokken moet worden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Abcoude - juni 19, 2021
10

Helemaal tevreden

Goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - juni 19, 2021
7

Hoeslaken

Het hoeslaken slaapt heerlijk. !! Absoluut. Het enige wat ik jammer vind dat als ik de maat 90/200cm bestel, ik dan de maat 90/210 -220cm ontvang. De maat 90/210 zou nog kunnen maar zeker geen 220 cm dat is echt te lang. Verder zitten er veel losse kaartjes bij en is het mooi ingepakt in goudkleurig papier, dat is heel lief bedoeld maar ik zou op die kosten besparen. Vaak verdwijnt het papier zo bij de oude kranten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Egmond-Binnen - juni 19, 2021
10

Geweldige kwaliteit

Super kwaliteit, mooi geleverd en snelle service. Heel mooi hoeslaken
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schinnen - juni 19, 2021
8

Fantastisch !

Ik heb eindelijk mijn guilty pleasure binnen, het gouden dekbedovertrek. Slaapt lekker en voelt wel koel. Zeker in deze warme tijd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - juni 19, 2021