Lees hieronder de reviews van onze klanten!

9,3 4538 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 uur geleden
9

Super dekbedovertrek

2 x de katoensatijnen dekbedovertrekken plus extra kussenslopen besteld, snelle levering, en we slapen er heerlijk onder, we zijn er heel blij mee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogvliet Rotterdam - oktober 27, 2021
8

Prijs kwaliteit verhouding js prima

De uitstraling js inderdaad van een chique hotel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Blaricum - oktober 27, 2021
7

Kwaliteit is prima.

Had graag gezien dat het hoeslaken strakker om mijn matras zou passen, die zit nu wat losjes, en de kussen sloop is voor mijn kussen ook aan de ruime kant, verder erg tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch - oktober 27, 2021
10

Heerlijke lakens

Knisperend koele lakens en slopen. Nemen snel de lichaamstemperatuur op en blijven het luxe gevoel geven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - oktober 26, 2021
10

Top kwaliteit

Heerlijk koel en zacht materiaal!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oldenzaal - oktober 26, 2021
9

Beter slapen

Wat een heerlijk gevoel de lakens van Joran….beslist een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bloemendaal - oktober 25, 2021
10

Heerlijke dekbedhoes en lekker laken

Feestje om onder te slapen. Heerlijk zacht!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - oktober 25, 2021
10

Superlekker luchtig dekbedovertrek, voelt heel fijn aan!

Wij hebben een dekbedovertrek gekocht, en zijn hier erg tevreden over! Het voelt luchtig en comfortabel aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zeist - oktober 25, 2021
10

Lekker klantvriendelijk!

Ik vroeg verlenging van m'n retourtermijn wegens een tussenliggende vakantie. Dat was geen probleem. Ik ga overigens niet retourneren want het is een mooi product!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - oktober 25, 2021
10

Cleopatra ervaring!

Na enkele sets satijnen dekbedovertrekken voor de zomers te hebben aangeschaft liggen we nu op percale. Ook dat is geweldig comfortabel en zijdezacht. Super kwaliteit voor een goede prijs!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint-Michielsgestel - oktober 25, 2021
9

Heerlijk

Goede service, mooi verpakt en heerlijke kwaliteit op bed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Boxtel - oktober 24, 2021
8

Snelle reactie op mijn mail gehad.

Heel fijn dekbed overtrek gekocht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borne - oktober 24, 2021
10

Uitstekend

In alles prettig en snel geleverd! Gewoon top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heemstede - oktober 24, 2021
9

Product en levering voldoen helemaal aan omschrijving!

Kleur (blush) en zachtheid is precies wat ik hoopte, al lijkt het dekbedovertrek ietsje zachter dan het hoeslaken. Ook de instructies en snelheid van leveren zijn top. Over de kwaliteit kan ik nog niet zoveel zeggen, benieuwd wat de uitstraling is als de glans na een paar wasbeurten is verdwenen en hoe slijt- en stijlvast het materiaal is, of het de luxe look & feel behoudt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - oktober 24, 2021
9

Snel geleverd. Goede kwaliteit!

Prima dekbedovertrekken. Voelen kwalitatief goed aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nederweert - oktober 24, 2021
8

Heerlijke kussenslopen .

We slapen heerlijk op onze nieuwe kussenslopen. We overwegen ook de dekbedovertrek aan te schaffen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schiefsm - oktober 24, 2021
9

Heerlijke boven en onder (hoes) lakens!

Bovenlaken besteld bij JOARZ en het slaapt heerlijk. Het laken is superlicht en zacht en de brede rand aan de bovenkant vind ik geweldig!!!! Ga binnenkort een tweede bestellen! Mijn hoeslakens had ik al van JOARZ en ook daarvan zeg ik ook er komen echt geen andere meer. Het slaapt zo lekker. Elke avond stappen we blij ons bed in!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Egmond- Binnen - oktober 24, 2021
9

Weldadig

Crispy hoeslaken en satijnzacht laken zorgen voor weldadige nachtrust.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - oktober 24, 2021
9

Prima kwaliteit bedlinnen.

Ik ben heel tevreden met mijn bij Joartz gekochte beddegoed. Prima kwaliteit voor een goede prijs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - oktober 24, 2021
10

Perfecte prijs kwaliteit.

Zeer mooie kwaliteit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kapellen - oktober 23, 2021
10

Luxe

Mooi verpakt. Heerlijk zacht. Mooie kleur. Super kwaliteit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - oktober 23, 2021
10

Prima kwaliteit

Helemaal tevreden heerlijk materiaal.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud beijerland - oktober 23, 2021
9

Heerlijk zacht

Voelt heerlijk zacht aan en mooie kleuren, hoop wel dat er meer kleuren bij komen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wanneperveen - oktober 23, 2021
10

Uitstekend

Had een klein vlekje in mijn nieuwe overtrek. Na telefonisch contact te hebben gehad kreeg ik de volgende dag een nieuwe toegestuurd. Wat een goede service zeg! Nu gauw mijn nieuwe overtrek uit proberen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den Rijn - oktober 23, 2021
10

geweldig

Wat een heerlijk zacht materiaal, zowel de dekbedovertrek als het laken. en de champagne kleur is ook zo mooi..ik ga er nog één bestellen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - oktober 23, 2021
10

Geweldige overtrek en service!

Per abuis een foutieve maat besteld en ver na datum toch om kunnen ruilen, chapeau!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Harkstede - oktober 23, 2021
9

Heerlijke dekbedhoezen

Meer dan de investering waard !!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - oktober 22, 2021
10

perfect geholpen en uitstekende service

mijn hele leven ernstig last gehad van statische elektriciteit en dat verdween totaal met de lakens van jaorz De vervelende periode van slecht of helemaal niet slapen was daarmee voorbij .BEDANKT
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Muiderberg - oktober 22, 2021
10

Snelle en duidelijke reacties! Heerlijke kwaliteit, makkelijk in onderhoud en gewoon heel mooi!!

Mooie kwaliteit en je hebt een prachtig opgemaakt bed!!
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Belfeld - oktober 22, 2021
10

besteld en volgende dag geleverd !

Hallo, Duidelijke site, kwaliteit en snel geleverd ! Wat wil je nog meer !!!! zeker een aanrader !!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal - oktober 22, 2021
9

positief verrast

Ik was opzoek naar een nieuwe dekbedovertrek. Ik stuitte op JOARZ. Wat een fijne stof en de gouden kleur van het overtrek was ook precies wat ik zocht. Ik hou van slapen maar nu helemaal 🙂 Thx JOARZ
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Castricum - oktober 21, 2021
10

mooie kwaliteit, snelle verzending

Diverse artikelen besteld, allemaal mooi en verwacht zoals ik gehoopt had.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geffen - oktober 21, 2021
8

Voelt alsof je een nieuw dekbed hebt

Slaapt ontzettend lekker, heb meteen een tweede set gekocht
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zuidermeer - oktober 21, 2021
10

Een echte aanrader!!

Heerlijk zacht, uitstekende kwaliteit! Super snelle service!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - oktober 21, 2021
9

Zeer tevreden!

Snelle levering en een geweldige kwaliteit! Tot nu toe heerlijk geslapen onder ons nieuwe overtrek!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heeswijk-Dinther - oktober 20, 2021
8

Mooie stof, geen knoopjes oid

Mooie knisperende katoen, kreukt wel enorm. Wassen en direct na wassen uithangen is nodig, anders strijken/persen. Een flink nadeel vind ik dat het dekbed “los” in de hoes ligt. Heb nu een katoensatijn overtrek van Zara home gekocht, die heeft knoopjes onderin zodat het dekbed (bijna) niet verschuift in de hoes. @Joarz, als jullie dit aanpassen koop ik alleen nog maar joarz-dekbedovertrekken..!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Medemblik - oktober 20, 2021
10

Heerlijk zacht en comfortabel beddegoed, een slaapbelevenis

Wij zijn zeer tevreden over het Joarz beddengoed, hebben de uitvoering katoen satijn gekozen voor het onderlaken en het dekbedovertrek. Het voelt heerlijk zacht aan en geeft een heel luxueus gevoel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oldenzaal - oktober 20, 2021
10

snelle levering maar vooral heerlijk beddengoed!

Heerlijk slapen en vooral eens een dekbedovertrek wat groot genoeg is!! Super!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- St. Michielsgestel - oktober 20, 2021
8

Lekker zacht

Top
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breukelen - oktober 20, 2021
10

Kwaliteit van de BOVENSTE plank

Na een nieuw bed te hebben besteld met beweegbare spiraal overgegaan op aparte hoeslakens (geen 180 maar 90 breed). 's-Avonds 4 sets besteld en de volgende dag geleverd .... Daarmee is JOARZ voor mij één van de internet winkels die zich aan zijn (of haar) woord houdt. Aanrader: zeker weten !!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waddinxveen - oktober 20, 2021
10

Knisperende zijdezachte lakens, heerlijk slapen

Na eerst de onderlakens uit geprobeerd te hebben, nu ook een dekbedovertrek gekocht. Heerlijk ik wil niet anders meer
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Klarenbeek - oktober 19, 2021
10

In de wolken!!

Joarz maakt haar belofte waar: van bestelproces tot levering, maar vooral onder de overtrek slapen, het geeft echt een heel luxe ervaring. We hebben een percale overtrek in een schitterende kleur en zijn meer dan tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heesch - oktober 19, 2021
9

Prima, heerlijke stof

Slaapt lekker onder dit materiaal. In het etiket van het dekbedovertrek staat 40 graden wassen. Op de site staat 60 graden. Dat zorgt voor enige verwarring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - oktober 19, 2021
9

Zeer fijne producten.

Net 2de bestelling geplaatst omdat het zo lekker slaapt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zandvoort - oktober 19, 2021
8

Prachtig, zachte dekbedhoes en onderlaken

Ik ben zeer tevreden met de producten van JOARZ. Het materiaal voelt heel zacht en behaaglijk aan. Kreukt wel enigszins, dat vind ik het enige minpunt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Katwijk - oktober 19, 2021
10

Mooi beddengoed

Snelle levering Heerlijke dekbedovertrekken
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Winterswijk Kotten - oktober 18, 2021
9

Top kwaliteit en levering

Snelle levering ziet er mooi natural ingepakt uit.Prachtige kleur peace
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiderdorp - oktober 18, 2021
6

Super kwaliteit

De kwaliteit is echt super. Het voelt zalig aan en in wil eigenlijk niets anders meer. Wel is er wat weinig keuze. De kleuren zijn al een hele poos hetzelfde en er zijn geen overtrekken met een motief. Helaas is er ook geen hoeslaken voor toppers te krijgen, misschien wel het grootste nadeel. Retourneren is voor eigen rekening. Dat is niet meer van deze tijd en daardoor is even-kijken-of-de-keur-mooi-staat geen optie meer. Erg jammer. Wel is er een hele fijne klantenservice en zijn ze bereidt tot meedenken. Toch kan de kwaliteit niet op tegen de nadelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brabant - oktober 18, 2021
10

Heerlijk zachte en gladde lakens!

Ik slaap als een Roosje en mijn moeder gaat ze nu ook bestellen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Middelburg - oktober 18, 2021
10

Heerlijk zacht

Deze stof is heerlijk zacht, mijn man vraagt hier al jaren naar maar nooit eerder zo zacht kunnen vinden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - oktober 18, 2021