• Vandaag besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug
  • Gratis verzending met PostNL

Lees hieronder de reviews van onze klanten!

9,3
Laatste beoordeling: 20 uur geleden
10

Heerlijk

Voelt prettig
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gouda - 24 mei 2022
9

Fantastisch!

Snelle levering en heerlijk Egyptisch katoen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - 23 mei 2022
10

Super!

Heerlijk en mooi ogend beddengoed! Erg blij mee. Ik heb gekozen voor percale katoen en dit is wel erg kreukgevoelig. Het voordeel is dat het lekker luchtig en ademend is voor warme dagen. Wel uithangen na het wassen dus en niet in de droger stoppen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 23 mei 2022
8

Prima

Fijne percale stof. Snelle levering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zutphen - 23 mei 2022
10

Wat een mooi product heb ik gekocht.!

Mooie set, heerlijk zacht en de kleur is prachtig. Ik heb voor de gouden gekozen. Ik ben er heel blij mee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond - 23 mei 2022
8

Goed

Goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 22 mei 2022
10

Heerlijk koel en crispy beddengoed van hotelkwaliteit

Het beddengoed is van zeer goede kwaliteit katoen. Ik hou heel erg van de details zoals het ton sur ton gestikte logo op de kussenslopen, dekbedovertrek en hoeslaken. Het katoen is lekker crispy, koel en licht. Het enige puntje van kritiek is dat het wel iets doorschijnt, dus je dekbed en kussen moeten ook wel superwit zijn :)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 22 mei 2022
10

Geweldig

Heel eenvoudig online te bestellen, zeer snel bezorgd en heerlijke overtrekken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Druten - 21 mei 2022
9

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Na een eerdere aanschaf van een dekbedovertrek weer een nieuwe gekocht. Bevalt goed!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tiel - 21 mei 2022
10

Heerlijk slapen

Ben heel blij met ons tweede katoen percale overtrek. Slaapt echt koel als het buiten warm is.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haren - 21 mei 2022
8

Heerlijke lakens om lekker onder weg te dromen

Mooie en heerlijke lakens. Ik heb net mijn derde set gekocht om te kunnen wisselen van kleur. Kwaliteit blijft mooi ondanks alle wasbeurten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Etten leur - 21 mei 2022
10

Supermooi dekbedovertrek

Mooie kleur, kwaliteit en heerlijk koel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch - 21 mei 2022
10

Knisperend dekbedovertrek

Mooi spierwit dekbedovertrek van percale katoen. Lekker koel en knisperend
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brummen - 20 mei 2022
10

top! kan niet beter

heel goed kwaliteit!! ligt heerlijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- rhoon - 20 mei 2022
10

Joarz maakt het verschil bij andere kwaliteiten

Hele goede service!! Top. Snelle levering. Prachtige kwaliteit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Doezum - 20 mei 2022
10

Knisperend fris!

Fantastisch beddengoed. Wij verhuren wat appartementen aan de Middellandse Zee en gebruiken het beddengoed voor zowel thuis als in de appartementen. Heerlijk fris, vooral als het warm is. Erg aan te raden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tivat, Montenegro - 19 mei 2022
10

Super kwaliteit goede uitstraling mooie kleuren

Een aanrader knisperend als je eronder ligt kan niet meer wennen aan andere kwaliteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geldrop - 19 mei 2022
8

Heerlijk bedgoed

Bestelde laken en dekbedovertrek voelt als hotel kwaliteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud Gastel - 18 mei 2022
8

Zeker aan te bevelen

Snelle levering, mooie kwaliteit, elegante verpakking. Satijnen beddlinnen vind ik prachtig, makkelijk te strijken, ook perfect genaaid. Andere zeer moelijk te strijken en beetje scheef genaaid, wel kwalitatief goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ridderkerk - 18 mei 2022
9

geweldig

slaap echt beter met de katoen percale lakens
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ovezande - 18 mei 2022
9

Zalig , luxe , prachtige kleuren!

Ik kocht reeds een cognac-kleurig en een wit dekbed overtrek.>perkale katoen Koop geen ander meer!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Izegem - 17 mei 2022
10

Hele fijne hoeslakens, ideaal bij warm weer,

Fijne koele stof
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Denekamp - 17 mei 2022
10

Heerlijk dekbedovertrek en hoeslakens.

Hoeslakens en dekbedovertrekken liggen voelen zacht en comfortabel aan. Na het wassen zijn ze snel droog en strijken heel makkelijk weer glad. En de kleur is schitterend (roestbruin). Precies zoals ik had verwacht. Ons volgende dekbedovertrek en hoeslakens zal ik zeker weer bij Joarz bestellen. Snelle levering en goede communicatie via e-mail wanneer je pakket geleverd wordt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oss - 17 mei 2022
10

Super fijn

Heerlijk koel en prachtig materiaal
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijen - 17 mei 2022
7

Fijne lakens

Mijn bestelling was snel binnen. 2 losse dekbedovertrekken en 2x slopen. Wel erg jammer dat de losse slopen niet dezelfde kwaliteit hebben als de dekbedovertrekken......
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 17 mei 2022
10

Geweldig dekbed, voelt heerlijk aan en knispert!

Geweldig dekbed, voelt heerlijk aan en knispert!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Emmeloord - 17 mei 2022
10

Super fijne stof voelt koel aan op de huid.

Fijn dekbedovertrek. Blijft mooi na vele malen wassen. Wij hebben de overtrek nu 2 jaar en is nog mooi.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 16 mei 2022
10

Prachtige kwaliteit

Alles werd op tijd geleverd, mooi verpakt. het is een prachtige kwaliteit. Heb nu wit en antraciet besteld. Zou graag meer kleuren willen zien.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tegelen - 16 mei 2022
8

Snelle service

Fijne kwaliteit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heemstede - 16 mei 2022
9

Super kwaliteitsvol product

Het is fantastisch om onder dergelijke lakens te slapen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waregem - 16 mei 2022
10

Prettig

Ik heb de katoen percale gekocht. Voelt heel prettig aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veghel - 16 mei 2022
10

Snelle levering

Goed product, snelle levering g
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwerkerk aan den IJssel - 15 mei 2022
9

Top!

Wil geen ander beddengoed meer!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- BAARDEGEM - 15 mei 2022
10

Heerlijk luxe beddengoed!!

Stevig, mooie lange instopstrook waardoor het dekbed goed op zijn plek blijft liggen. Voelt heerlijk aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - 15 mei 2022
9

Geweldig !

Echt het luxe hotel gevoel. In één woord Joarztastisch
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vught - 13 mei 2022
10

Wat wordt gepresenteerd in de advertenties wordt ook waargemaakt!!

Prima kwaliteit & uitstraling, erg blij mee
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Blaricum - 13 mei 2022
9

Perfect! Slaap echt heerlijk!

Voelt echt koel en knisperend! Heelijk! Alleen jammer dat alles effen is, geen printjes..
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bunschoten - 12 mei 2022
10

heerlijk beddegoed

zeer aan te bevelen, heerlijke stof.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Duiven - 12 mei 2022
10

Zoals gebruikelijk uitzonderlijke kwaliteit.

Mijn ervaringen met Joartz producten zijn onveranderlijk goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 12 mei 2022
10

mooie kwaliteit voor een goede prijs

De katoen- percale dekbedhoes blijft heerlijk knisperend aanvoelen Geen ander dekbed hoes geeft dit gevoel alsof je iedere dag in een fris gewassen bed slaapt Wil geen andere meer
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Udenhout - 12 mei 2022
9

Top. Goede kwaliteit en het ligt heerlijk

Zeer positief
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 12 mei 2022
10

Bed opmaken was nooit zo makkelijk als nu

We slapen alleen nog maar met Joarz beddegoed, het is heerlijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brabant - 12 mei 2022
10

heerlijk

ik ben echt heel kritisch op beddengoed, ik vind het al gauw te veel kreuken of geen prettige kwaliteit, maar serieus, na een dekbed hoes, extra kussenslopen en matras hoezen besteld te hebben hier, heb ik eindelijk het perfecte laken gevonden. echt heerlijk! ik wil er meer!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ovezande - 9 mei 2022
10

Topkwaliteit beddengoed!

Heerlijk geslapen onder onze nieuwe dekbedovertrek.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 9 mei 2022
10

heerlijk comfortabel beddengoed!

heerlijk comfortabel beddengoed!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alblasserdam - 23 april 2022
9

Fantastisch

Alleen onder dit nieuwe hoeslaken slaap ik fantastisch, geen gewoon katoen meer voor ons!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - 22 april 2022
10

Lekker zacht slapen

Echt lekker zacht en fris. Altijd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- MELSELE - 18 april 2022
9

Prachtig material en kleur, goud!

Heerlijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 18 april 2022
10

Heerlijk slapen

Wat een fijne dekbedovertrekken! Knispert en slaapt heerlijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vleuten - 17 april 2022
10

Heerlijke stof

Echt heerlijke stof en blijft lang mooi en fris! Aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 15 april 2022