• Vandaag besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug
  • Gratis verzending met PostNL

Lees hieronder de reviews van onze klanten!

9,3
Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
10

voelt heerlijk aan

topkwaliteit kreukt niet
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Woerden - 22 januari 2022
10

Heerlijk luchtig

Goede kwaliteit en luchtig maar toch warm
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 21 januari 2022
10

Heerlijk slapen

Voelt zacht en fijn aan! Ook mooi na de was
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorschoten - 21 januari 2022
10

Fantastisch beddengoed

Beddengoed is voor mij erg belangrijk. Besteed een groot deel van de dag erin. Maar daarom een verstandige keuze en ga voor het beste. Dan ben je bij Joarz op het juiste adres. Je moet het voelen, dan pas herken je het verschil
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Middelburg - 20 januari 2022
10

Heerlijk beddengoed

Snelle levering en erg fijn beddengoed. Ik ben er super blij mee
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Deventer - 20 januari 2022
9

HEERLIJK !! ga er nog een bestellen.

in de winter is dit onze favoriete dekbedovertrek, de katoen-satijn versie. Het ziet er mooi uit, voelt heerlijk zacht aan en is "warm". In de zomer hebben we van Joarz de katoen-percale, zo" knisperend koel". Het enige nadeel is dat het ontzettend kreukt, met strijken krijg je het ook niet mooi glad. Maar oké dat nemen we maar op de koop toe.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- MAARHEEZE - 20 januari 2022
9

Heerlijk bed linnen.

Mooie kleuren en mooie stoffen. Lekker om eronder en erop te liggen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 20 januari 2022
10

fijn zacht beddengoed

heel blij met het satijnen beddengoed van Joarz. voel me als een prinses in eigen bed!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- amsterdam - 19 januari 2022
9

Fantastisch!

Voor het ultieme hotelgevoel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 19 januari 2022
10

super slapen

Super dekbedhoezen ! mooie kwaliteit en slaapt heerlijk ik ga er snel nog een bestellen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beesd - 19 januari 2022
10

Geweldig

Snelle levering en vervolgens heerlijk slapen!! Heel tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch - 19 januari 2022
10

Hele snelle levering en erg zachte overtrek en hoeslaken!

Mooie kleuren en fijne stof. Ik slaap nergens anders meer onder! Super fijn!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schaijk - 19 januari 2022
9

De lakens zijn top! Ik had enkel wat moeite met het doorgeven van de online bestelling.

Het product beantwoordt volledig aan wat het belooft. Zalig om onder te slapen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- waregem - 19 januari 2022
10

Wat een heerlijk beddengoed! Met een uitgerust gevoel uit bed!

Een luxe ervaring dit heerlijke beddengoed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn - 18 januari 2022
9

Goede service, fijne kwaliteit

Maakt waar wat ze beloven, goede en fijne kwaliteit, ook na het wassen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond - 17 januari 2022
8

Heerlijk zacht katoenen hoeslaken.

Goede ervaring. Het hoeslaken van 220cm is wel iets te groot voor een matras van 210cm.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amstelveen - 16 januari 2022
10

Heerlijk beddengoed!

We hebben nu een paar maanden ons nieuwe dekbedovertrek en kussenslopen in gebruik en zijn er heel blij. De lakens blijven lekker koel en liggen heerlijk zacht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Baarn - 16 januari 2022
10

Heel fijn materiaal

Heel fijn materiaal
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 16 januari 2022
10

Alsof je in een hotel slaapt...

Voor de pandemie sliep ik veel in hotels en wilde eigenlijk altijd diezelfde kwaliteit thuis. Dat is met Joarz gelukt. Heel tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp - 16 januari 2022
10

Geweldig

Heerlijk zacht beddengoed en blijft ook mooi na meerdere keren wassen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 15 januari 2022
10

Perfecte nachtrust met percale beddengoed

Heerlijk materiaal voor een redelijke prijs. De producten werden zeer snel geleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 14 januari 2022
10

Mooie kwaliteit dekbedovertrekken

De dekbedovertrekken van Joarz zijn van hotel kwaliteit. In de zomer voelt het heerlijk koel aan. Ik raad de dekbedovertrekken van Joarz zeer zeker aan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- A6al - 14 januari 2022
10

Fijne zachte kwaliteitsstof

Maakt slapen nog weelderiger
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 13 januari 2022
10

Een heerlijk dekbedovertrek

Fris, glad en mooi van kwaliteit en kleur. Top
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijen - 13 januari 2022
10

Wow, luxe hotelgevoel!

Heerlijk materiaal, knisperend zacht katoen voelt heerlijk en een goede instopstrook. We willen nooit meer anders. De klantenservice is perfect en zeer snel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 12 januari 2022
9

Heerlijk fris knisperend beddengoed

Het was al een cadeautje om de doos uit pakken. Mooi verpakt, dat gaf al een luxe-gevoel. Ik heb de lakens en het dekbed eerst gewassen, en toen voelden ze nóg lekkerder aan. Ik had al een set ‘satijn’ van Joarz en die bevalt heeeel goed. Daarom heb ik nu een set ‘percale’ erbij gekocht, ben benieuwd of ik verschillen opmerk in de beleving.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Soest - 12 januari 2022
10

Heerlijk

Goede kwaliteit. Het is heerlijk slapen onder de katoen / satijnen dekbedovertrek.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wervershoof - 12 januari 2022
10

Geweldige ervaring!

Wij hebben gekozen voor Katoen satijn en heeft het de kwaliteit van de top- hotels. Koel in de zomer en warm in de winter. Hoogwaardig materiaal en gaan we binnenkort de katoen-percaal proberen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- NV - 11 januari 2022
9

UItstekende kwaliteit tegen redelijke prijs.

Fijn dekbedovertrek voelt lekker, goede kwaliteit en blijft mooi in de was. Maakt prijs waar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 11 januari 2022
10

Mooi beddengoed

Kwalitatief mooi beddengoed en de kleuren zijn ook prachtig. Passend in een moderne of klassieke slaapkamer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leeuwarden - 11 januari 2022
10

Zeer tevreden met het matrasomtrek

Ik heb gekozen voor het katoenen matrasomtrek, die goed bevalt. Hij voelt lekker fris en koel aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Uitgeest - 11 januari 2022
8

Goed

Lekker zacht dekbedovertrek alleen jammer dat de onderkant helemaal open is waardoor je dekbed er steeds uitgaat, dat zou ik graag anders zien.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wassenaar - 10 januari 2022
10

Goede kwaliteit

Na 4,5 jaar zijn wij nog altijd zeer tevreden over onze satijn-katoenen dekbedovertrek. Zacht en geen sporen van slijtage.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 10 januari 2022
9

Zalig!

Zalig slapen onder de katoen-satijn lakens van Joarz... Na de eerste bestelling onmiddellijk een tweede setje besteld en nu slapen we onder niks anders meer...
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oostrozebeke - 10 januari 2022
9

Geweldige kwaliteit

Slaap zacht. Blijft prachtig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hardenberg - 10 januari 2022
9

Bevalt boven verwachting.

Kwaliteit en comfort van het beddengoed voldoen aan een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht - 10 januari 2022
10

Top kwaliteit

Niks aan te merken. Ga zeker een herhaal bestelling doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leeuwarden - 9 januari 2022
10

Heerlijk zacht slapen!

Slapen als een Roosje!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn - 9 januari 2022
10

Heerlijk beddengoed! Kreukvrij

Ligt heerlijk om je heen, heel zacht. Ik ga voor een 2e!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 9 januari 2022
10

Prachtig beddengoed

Ik had het katoen percale dekbedhoes (plus slopen en hoeslaken) uitgekozen voor mezelf in de kleur greenish. Staat zooo mooi samen. De stof voelt heerlijk aan: inderdaad zacht en koel tegelijk. Wat een luxe gevoel! Ook de kleur vind ik heel mooi. Voor onze dochter bestelde ik daarna een witte dekbedhoes. Ook haar viel meteen het luxe gevoel op, ze vond het heel fijn aanvoelen. Echt iets om jezelf mee te verwennen. De bestelling kwam snel per post. Ik heb er een heel goed gevoel over.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Huisduinen - 9 januari 2022
6

Prachtig beddengoed slaapt heerlijk minpuntje dat het zo kreukt

Prachtig beddengoed slaapt heerlijk alleen jammer dat het zo kreukt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breukelen - 9 januari 2022
10

Zoek niet verder, dit is waar je naar op zoek bent!

Perfecte kwaliteit, luxe uitstraling, heerlijk om in te slapen. Snel en netjes geleverd. Gekozen voor satijn geweven. Heerlijk zacht, warm in de winter, maar ook heerlijk koel in de zomer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Capelle aan den IJssel - 9 januari 2022
10

Dankzij de Joarz dekbedovertrekken slaap ik als een roos!

Voortreffelijke kwaliteit tegen een redelijke prijs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ,s Gravendeel - 9 januari 2022
9

Heerlijk koel en glad katoen

Blijft ook mooi na wassen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerend - 9 januari 2022
10

Slapen onder Joarz is hemels.

Het is heerlijk slapen onder de katoen / satijnen dekbedovertrek van Joarz. Dit is onze eerste ervaring met Joarz en wij willen niet meer anders.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lent - 8 januari 2022
10

Uitstekend

Heerlijk beddengoed dat ook nog snel wordt bezorgd. Zeker een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 8 januari 2022
10

Heerlijke luxe voor een goede prijs

Mooie kwaliteit, betaalbaar en heerlijke luxe!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Montfoort - 7 januari 2022
10

Heerlijk zacht en soepel

En heerlijk zacht en soepel vallend bedovertrek.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijkerk - 7 januari 2022
10

Geweldige kwaliteit voor een betaalbare prijs

Zowel de katoen percal als de satijnen hoezen slapen heerlijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Poortugaal - 7 januari 2022
8

Vlotte levering

Naar tevredenheid
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede - 7 januari 2022