Nu 20% korting op heel veel producten
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug
  • Gratis verzending met PostNL

Lees hieronder de reviews van onze klanten!

9,3
Laatste beoordeling: 20 uur geleden

Onze reviews zijn beoordelingen van bestaande klanten. Zij ontvangen hiervoor 15% korting op hun volgende aankoop.
10

Super kwaliteit en snelle levering

We hebben nu ongeveer een jaar het vier seizoenen dekbed en drie overtrekken en ze zijn goed qua kwaliteit en het slaapt heerlijk. Enige nadeel is de dopjes die het dekbed aan elkaar vast moeten houden. Dese schieten regelmatig los. Hier zo een betere oplossing voor gevonden kunnen worden. Verder is het een aanrader voor iedereen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer - 27 januari 2023
10

Heel fijn beddengoed

De bestelling wordt heel snel geleverd en heel snel behandeld bij terug sturen. Maar bovenal is het beddengoed heel mooi en goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meerstad - 27 januari 2023
10

Prima

Uitstekend, zeer snelle levering. Mooi verpakt, prima kwaliteit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heeze - 27 januari 2023
8

Goede kwaliteit

Inmiddels een mooi dekbedovertrek setje gekocht, heerlijke stof, blijft mooi en ligt heerlijk! Snel geleverd ook. Dus wat mij betreft een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zeist - 27 januari 2023
10

Toppie

Ik slaap heerlijk op de lakens. Altijd een feest om weer te mogen slapen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Weert - 27 januari 2023
10

Heerlijk zacht mooi beddengoed

Super zacht beddengoed in mooie kleuren. Zeer snelle levering. 100% tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond - 26 januari 2023
8

Fijne en kwalitatief goede producten

Snelle service wat betreft de levering. Daarnaast voelen de producten kwalitatief goed aan en voldoen de volledig aan de verwachtingen en de beschrijving op de site!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Druten - 26 januari 2023
10

prachtige kwaliteit en kleur

zin om mijn bedje in te gaan met dit prachtige dekbedovertrek
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 26 januari 2023
9

Prima

Mooie kwaliteit, netjes verpakt en snel geleverd, voor herhaling vatbaar!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kapellen - 26 januari 2023
8

prima product en prima levering

Heb enkel kussenhoezen besteld. Heel fijn dat dit kan. Daarnaast zijn ze zeer prettig om op te slapen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- maastricht - 26 januari 2023
10

Perfect

Vanaf de bestelling tot aan de aflevering verliep alles perfect. De kwaliteit is zonder meer goed en heb geen spijt van mijn aankopen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn - 26 januari 2023
10

Prachtig beddengoed

Ik heb van beide soorten een volledige set en beiden bevallen onwijs goed. De kleuren zijn (en blijven) prachtig, het blijft fris voelen en slaapt geweldig!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint Nicolaasga - 26 januari 2023
10

Prachtige producten snel besteld

De dekbedovertrekken (katoen percale) van Joarz zijn luxe en lang genoeg voor onze (lange) dekbedden. De eerste set ging 's morgens de was in en lag er dan 's avonds weer op. Toch maar een tweede set in een andere kleur erbij gekocht ;-)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Muiden - 26 januari 2023
10

Heerlijk beddengoed

Zowel de satijn als katoen-satijn, heerlijk beddengoed!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoorn - 26 januari 2023
10

Super

Ik slaap nergens anders meer onder, en ik zou alle kleuren wel willen kopen. De kwaliteit is geweldig en voor een betaalbare prijs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Poortugaal - 26 januari 2023
7

met hoeslaken

Goede pasvorm zeer comfortabel toppertje
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Akersloot - 25 januari 2023
10

Goede service en fijn hoeslaken

Joarz heeft een goede en snelle service . De hoeslakens van katoen percale zijn heerlijk koel in de zomer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp - 25 januari 2023
8

Heerlijk zacht

Zacht en degelijk katoen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Baarle-Nassau - 24 januari 2023
10

Heerlijk zachte katoen-satijnen set

Het katoen-satijnen dekbedovertrek Pearl Champagne besteld en daarna ook de bijpassende topper hoeslaken. Het voelt en slaapt zoals het eruit ziet…superzacht. Niet meer woelen, maar heerlijk relaxt slapen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer - 24 januari 2023
10

In 1 woord : fan-tas-tisch!

De stof katoen-satijn is zo heerlijk zacht; voelt echt koninklijk om eronder te liggen. De stof is zacht, maar niet te glad. Ook de subtiele glans op de stof is waanzinnig mooi. Echt een aanrader om beddengoed van JOARZ aan te schaffen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 24 januari 2023
10

fijn materiaal en service

zulke fijne dekbed hoezen heb ik nog niet eerder gehad.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bussum - 23 januari 2023
10

Tevreden!

Voor de tweede keer besteld en ben net zo tevreden! Super mooi product en heel goed kwaliteit!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 23 januari 2023
10

Mooi beddengoed van goede kwaliteit

Goede website en mooie kwaliteit beddengoed. Matrasovertrek zou fijn zijn als er meer maten zouden komen bijvoorbeeld 140/ 160 en 200/220 breed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bussum - 23 januari 2023
10

Super kwaliteit- slaapt beter dan rozen :-)

Heerlijke dekbedovertrek en hoeslaken gekocht. Kwaliteit blijft erg mooi. In de zomer is het lekker fris en in de winter lekker warm. Niet twijfelen, gewoon kopen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 22 januari 2023
9

Heerlijk in een krakend vers bed te liggen

Ik vind het heerlijk als mijn bed fris is opgemaakt met katoen dat knispert en kraakt. Dat doet het beddegoed van Joarz
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 22 januari 2023
8

Fijn beddengoed.

Mijn hoeslaken is koel en mijn overtrek van satijn en verschil is duidelijk merkbaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Erp - 22 januari 2023
10

Perfect

Heerlijk zacht beddengoed, snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 22 januari 2023
10

Superzachte stof

Idd alsof je tussen de wolken slaapt, fantastische dekbedhoes, vlotte levering en vriendelijk geprijsd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rheden - 21 januari 2023
10

Super

Ik heb twee dekbedovertrekken van Joarz. In beide materialen. Slaapt super zacht en blijft mooi na het wassen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 21 januari 2023
10

Fantastisch!

Beddengoed voelt heerlijk aan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Steenwijk - 20 januari 2023
10

Prachtig beddengoed

Goede service. Het beddengoed was mooi ingepakt. Werd ook geleverd op de afgesproken tijd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn - 20 januari 2023
10

Fijn beddengoed

Mooie kwaliteit stof en leuke kleuren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 20 januari 2023
9

Fijn overtrek dat goed om het dekbed blijft zitten en slaapt heerlijk

Zeer fijn overtrek, heb er nu al 2 gekocht met ook de hoeslakens erbij. Slaapt heerlijk luxe, het kost wat maar dan heb je ook wat en blijft lang mooi
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ridderkerk - 20 januari 2023
10

Snel geleverd en prima kwaliteit

De titel zegt alles
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maarssen - 19 januari 2023
10

fantastisch!

Slapen met Joarz beddengoed wordt zo een feestje!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oost West en Middelbeers - 19 januari 2023
9

Ik heb een dekbedhoes gekocht en ben zeer tevreden

Zeer goed product
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Peize - 19 januari 2023
10

Geweldig

Topkwaliteit en heerlijk om onder te slapen Chapeau
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Made - 19 januari 2023
8

Heerlijk materiaal

Het is heerlijk om onder te slapen en heel snel geleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Deventer - 19 januari 2023
9

Ged product voldoet aan verwachting

Fijne kwaliteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maasbree - 19 januari 2023
10

Fantastisch

Slapen was nog nooit zo een feest. Al verschillende artikelen besteld. Geweldige kwaliteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- diemen - 17 januari 2023
8

Fijn aanvoelend dekbed overtrek.

Voelt prettig, koel aan. Ik vind Percal fijner dan satijnglans. Alleen kreukt Percal wel erg. Geef toch de voorkeur aan Percal. Voelt voor mij fijner aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roermond - 17 januari 2023
10

Heerlijk dekbed

Het donzen dekbed slaapt heerlijk. Het valt als een wolk om je heen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zuidland - 17 januari 2023
10

Het is een super lekker overtrek

Het is heerlijke kwaliteit ☺️
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Volendam - 17 januari 2023
10

10

Heel fijn beddengoed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alkmaar - 17 januari 2023
9

Top

Slaapt lekker
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 16 januari 2023
10

Fijn knisperende dekbedhoes!

Dekbedhoes slaapt erg prettig. Hopelijk blijft het zo na vaker wassen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 16 januari 2023
10

Geweldig fijne dekbedhoes

Eerste ervaring met Joarz katoen satijn. Echt een hotel gevoel. Goed gemaakt. Ga er zeker nog een kopen. Wij hebben een ‘split topper’, komt daar ook een hoeslaken voor ?!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Noordwijk - 16 januari 2023
10

Niet meer strijken!

Heerlijk fris slapen en na het wassen gewoon uithangen. Zonder strijken heb je dan een super glad overtrek!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Deventer - 15 januari 2023
10

Heel goed

Snelle levering mooi materiaal ik vind het wel een beetje duur.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoek van Holland - 14 januari 2023
10

Geweldig

Allebei de soorten percale en satijn super fijn. Blijven heel mooi. Een echte aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijen - 14 januari 2023
X
Dekbedovertrekken

140 cm breed x 220 standaard Nederlands eenpersoons dekbedovertrek
200 cm breed x 220 standaard Nederlands tweepersoons dekbedovertrek
240 cm breed x 220 lits-jumeaux – breed Nederlands tweepersoons dekbedovertrek
260 cm breed x 220 brede lits-jumeaux – XXL Nederlands tweepersoons dekbedovertrek

De totale lengte van de overtrek incl. instopstrook is 260cm
De overtrekken worden geleverd met kussenslopen van 60x70cm

Kussenslopen

60 cm x 70 cm standaard Nederlands kussensloop

Hoeslakens

90 cm breed standaard Nederlands eenpersoons matras
160 cm breed standaard Nederlands tweepersoons matras
180 cm breed breed Nederlands tweepersoons matras

Verkrijgbaar in de lengtematen 200cm, 210cm en 220cm
Geschikt voor matrassen met hoekhoogtes tot 30cm
Voorzien van elastiek rondom, zodat de hoeslaken goed op zijn plaats blijft

Topper hoeslakens

90 cm breed standaard Nederlands eenpersoons matras
180 cm breed breed Nederlands tweepersoons matras

Verkrijgbaar in de lengtematen 200cm, 210cm en 220cm
Geschikt voor topmatrassen met een dikte tot 10cm
Voorzien van elastiek rondom, zodat de topper goed op zijn plaats blijft