• Vandaag besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug
  • Gratis verzending met PostNL

Een hotelkwaliteit dekbedovertrek

Wilt u altijd de luxe ervaren van een hotel? JOARZ zorgt ervoor dat u ook thuis kan slapen onder een hotelkwaliteit dekbedovertrek. Al onze dekbedovertrekken worden gemaakt de hoogste kwaliteit katoen. Onze dekbedovertrekken hebben een hoge kwaliteitsstandaard en geven u ook thuis de luxe en comfort van een hotel. Zo krijgt u het gevoel van ultieme ontspanning en optimaliseert u uw nachtrust. Het beddengoed van JOARZ wordt geproduceerd in Portugal en is gemaakt van 100% langvezelig katoen. Daarnaast is ons bedtextiel volledig vrij van schadelijke chemicaliën. JOARZ verkoopt naast dekbedovertreksets, ook hotelkwaliteit hoeslakens

Hotelkwaliteit hoeslaken en dekbedovertrek voor thuis

Het gevoel van een nachtje weg, maar dan gewoon bij u thuis. Dat wil toch iedereen? JOARZ maakt dit mogelijk. Exclusief beddengoed van hoogstaande kwaliteit, maar toch betaalbaar. Dat is het bedtextiel van JOARZ. Ons beddengoed voelt als hotelkwaliteit vanwege de lange vezel in het katoen en de weeftechnieken. We maken gebruik van twee verschillende weeftechnieken: satijn geweven katoen en percale geweven katoen. Houdt u van soepel en zacht? Dan is een dekbedovertrek van satijn geweven katoen iets voor u. Percale geweven katoen is juist stevig en luchtig. Kies zelf met welke soort u zich in hotel sferen waant. Het enige verschil dat overblijft tussen een nachtje thuis en een nachtje weg, is dat u het zelf wast en opmaakt. Ervaar de luxe van ons beddengoed zelf.

Uw beddengoed zo lang mogelijk mooi houden?

Was percale geweven katoen op 40 graden en houdt de stof zo lang mogelijk mooi. Hang vervolgens het dekbed uit. Percale geweven katoen is kreukgevoelig. Wanneer u het bed opmaakt, ziet u de kreukels na een paar dagen verdwijnen. Ook het satijn geweven katoen wast u op 40 graden en hangt u direct daarna uit. Beddengoed van satijn geweven katoen mag eventueel in de droger. Hiermee wordt de kans op kreukels wel vergroot. Wilt u het bedtextiel op 60 graden wassen wegen hygiënische redenen? Houd er dan rekening mee dat de stof hierdoor sneller achteruit gaat.