• Vandaag besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug
  • Gratis verzending met PostNL

Egyptisch katoen

Egyptisch katoen is een zeer exclusieve katoensoort en voor velen niet betaalbaar. Daarom produceert JOARZ dekbedovertreksets gelijkwaardig aan Egyptisch katoen, maar toch betaalbaar. Op deze manier zijn onze dekbedovertreksets toegankelijk voor iedereen. Het beddengoed van JOARZ geeft een gevoel van luxe en exclusiviteit. Dit komt door de katoensoort die identiek is aan het Egyptische katoen. Op deze manier maakt JOARZ het slapen met een luxueus dekbedovertrek of hoeslaken met het gevoel van Egyptisch katoen bereikbaar voor iedereen.

Egyptisch katoen, maar dan anders

Een dekbedovertrek van Egyptisch katoen voelt zacht en luxueus door het gebruik van lange katoenvezels. JOARZ maakt ook gebruik van een lange katoenvezel. Hierdoor is het gevoel van JOARZ vergelijkbaar met het gevoel dat een dekbedovertrek van Egyptisch katoen jou kan geven. Het bedtextiel van JOARZ is van hoogwaardige kwaliteit en toch betaalbaar. Het katoen van JOARZ bestaat uit twee verschillende soorten: percale geweven katoen en satijn geweven katoen. Het percale geweven katoen voelt luchtig en krisperend aan. Satijn geweven katoen is soepel, zacht en licht glanzend.

De gehele collectie van JOARZ

Wilt u ook slapen met een gevoel van luxe en comfort? JOARZ heeft een uitgebreid assortiment van dekbedovertrekken tot hoeslakens die aanvoelen als Egyptisch katoen. Ook dekbedden, kussenslopen en cadeaubonnen zijn verkrijgbaar. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en gemaakt met verschillende weeftechnieken. Daarnaast worden al onze producten en stoffen geproduceerd in een professionele Portugese fabriek en bevatten deze geen schadelijke chemicaliën. Kies welk beddengoed jouw voorkeur heeft en vindt bij ons een product van hoogwaardige kwaliteit dat perfect bij jou past.