• Vandaag besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug
  • Gratis verzending met PostNL

Op zoek naar een wit dekbedovertrek?

Het beddengoed van JOARZ is luxe en toegankelijk beddengoed. Bij het maken van het beddengoed wordt een lange katoenvezel gebruikt. Deze katoenvezel zorgt ervoor dat het gevoel van de stoffen van het beddengoed vergelijkbaar is met het gevoel dat je van exclusief Egyptisch katoen krijgt. Een van de voordelen van de dekbedovertrekken van JOARZ is dat ze betaalbaar zijn en daarom, in vergelijking met Egyptisch katoen, toegankelijk zijn voor velen. Het beddengoed van JOARZ is geproduceerd in Portugal en zorgt voor een zacht en luxueus gevoel. Wil jij slapen met een gevoel van luxe en comfort onder  een wit dekbedovertrek? Bekijk dan de collectie van JOARZ.

Dekbedovertrek wit, zwart of toch in kleur?

De dekbedovertrekken van JOARZ zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Heb je interesse in een wit dekbedovertrek? Dan heeft JOARZ een dekbedovertrekset in de kleuren Ivory White en Pure white. Kies de kleur waar jij je goed bij voelt en vervolgens de stof die jij fijn vindt. Ook zijn de dekbedovertrekken van JOARZ beschikbaar in verschillende maten. Kies daarom de maat die het beste bij jouw bed past. Dus wil jij een wit dekbedovertrek van 240×220 cm, 200×220 cm, 240×220 cm of 260×220 cm? Wanneer je twijfelt over de maat, kun je het beste onze maattabel bekijken. 

In welke stoffen zijn de witte dekbedovertrekken van JOARZ verkrijgbaar?

De dekbedovertrekken van JOARZ zijn verkrijgbaar in twee verschillende soorten stoffen: Katoen-Percale en Katoen-Satijn. Katoen-Percale is hoogwaardig, percaal geweven en voelt knisperend, luchtig en fris aan. Wanneer jij een warme slaper bent, is deze stof geschikt voor jou. Katoen-satijn is een stof die bijzonder zacht en soepel voelt. Deze stof is licht glanzend en kreukt nauwelijks. Het beddengoed van JOARZ geeft jouw het gevoel dat je een ware celebrity bent door de bereikbare luxe door middel van de identieke vezel.