• Vandaag besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug
  • Gratis verzending met PostNL

‘Waarom beddengoed?’ vroeg iedereen zich af…

Even voorstellen

Mijn naam is Jorien Huigen en ik ben de oprichter van het snelgroeiende beddengoed-merk JOARZ.

‘Waarom start je een bedrijf in beddengoed?’ vroeg iedereen in mijn omgeving zich destijds af…

Nadat ik een aantal nachten in een hotel in New York onder fantastisch beddengoed had geslapen wilde ik niks anders meer. Het gevoel van deze stof was waar ik altijd naar verlangde, maar nooit kon vinden. De stof bleek vervaardigd uit Egyptisch katoen: een exclusieve katoensoort met een hoog prijskaartje. Helaas voor mij niet betaalbaar. Er leek ook niks vergelijkbaars te vinden voor een ‘normale’ prijs. ​Ik besloot dat het anders moest kunnen.

missie image

Egyptisch katoen

Beddengoed gemaakt van een fantastische stof tegen een toegankelijke prijs werd mijn missie.

Een bijzondere bijkomstigheid vond ik het feit dat mijn oma tot haar 70e levensjaar een eigen stoffenwinkel had. Het voelde als een eerbetoon aan haar wat me extra motiveerde. ​​Egyptisch katoen typeert zich door een lange vezel gevolgd door een technisch verhaal over hoe het te spinnen en weven. Maar wat blijkt? Er zijn meer katoensoorten – die wél betaalbaar zijn – met een identieke vezel waar je nagenoeg dezelfde stof van kunt maken.

Productie in Portugal

Na een lange zoektocht vond ik een professionele fabriek in Portugal. De afwerking van de producten bij deze fabriek is volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. De werk-ethiek staat hoog in het vaandel bij onze fabriek: alle werknemers zijn gegarandeerd van een schone, een veilige werkplek en krijgen een eerlijk salaris.

Eerlijk en veilige productie

Tevens zijn alle JOARZ-producten voorzien van het OEKO-TEX® certificaat waaruit blijkt dat de producten 100% vrij zijn van schadelijke chemicaliën.​

Je kunt bij JOARZ kiezen uit luchtig en crispy percale geweven katoen óf extreem zacht en soepelvallend satijn geweven katoen. Beide varianten zijn gemaakt van 100% langvezelig katoen.

KIES VOOR HET GEVOEL DAT BIJ JOU PAST!

KIES VOOR HET GEVOEL DAT BIJ JOU PAST!