Hotelkwaliteit beddengoed

Met JOARZ haal je hotelkwaliteit beddengoed in huis, dat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt. Het is dan ook niet voor niets dat veel van onze klanten ons beddengoed vergelijken met dat van een 5-sterren hotel. En daar zijn we natuurlijk trots op!

Bovendien is JOARZ ten opzichte van veel andere hoogstaande merken ook nog eens zeer goed betaalbaar. Dat is tevens onze missie: uitzonderlijke kwaliteit voor een betaalbare prijs. Wij gunnen namelijk iedereen de beste ervaring in bed.

LEES HIER MEER OVER JOARZ

Hoe het kan dat het beddengoed van JOARZ van hotelkwaliteit is? Dit komt door het gebruik van de beste en meest hoogwaardige materialen. Alle producten van JOARZ zijn namelijk gemaakt van eco-friendly percal katoen met een draaddichtheid van 300 per inch. Hierdoor voelt het beddengoed ‘crispy’, fijn en zacht. Zie dan nog maar eens je bed uit te komen…

Anna B.

“Zo blij met mijn nieuwe dekbedovertrek van Joarz! Het voelt alsof ik in een chique 5 sterren hotel lig te slapen. Snelle levering ook, gelijk de volgende dag al in huis in een mooi pakketje.”

hotelkwaliteit laken

Haal jij ook hotelkwaliteit in huis?