Over JOARZ

Help! Ik hou niet van strijken

Wij gebruiken geen schadelijke strijk-vrij chemicaliën. Voor de mensen die een hekel hebben aan strijken adviseren wij het volgende:

  • Was JOARZ op 60 graden (eventueel met een scheutje witte azijn voor nog zachtere lakens);
  • Hang het daarna direct uit;
  • Wanneer het bed opgemaakt is, zul je zien dat de kreukels nagenoeg verdwijnen na een aantal dagen.

Vanzelfsprekend wordt het beddengoed nog zachter en luxueuzer als het wél gestreken wordt.

Waar wij voor staan

JOARZ gaat en staat voor kwaliteit. Doordat wij onze producten op een creatieve manier produceren, blijven onze verkoopprijzen toegankelijk.

Wat maakt JOARZ anders?

Van veel consumenten krijgen wij feedback als “ik heb nooit eerder zulk beddengoed gevoeld”. Vanwege onze relatief hoge draaddichtheid in combinatie met de weeftechniek percal voelen onze producten veel knisperender, luchtiger en zachter aan dan de meeste beddengoed-producten. Dit verschil is enorm voelbaar en een unieke slaapervaring te noemen.

Eerlijke productie

Onze producten worden gemaakt in een fabriek waar alle werknemers boven de 18 jaar zijn en in een veilige werkomgeving werken. Daarnaast worden er aan het beddengoed geen schadelijke stoffen toegevoegd, zodat je een eerlijk en veilig product in huis haalt. De dekbedovertrekkenkussenslopen en hoeslakens zijn allemaal voorzien van het OEKO-TEX® certificaat. Zo kun je veilig slapen onder je nieuwe dekbedovertrek!